Πραγματοποιηθείσα Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 16.10.2016 – Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ την Τετάρτη, 26.10.2016

Αγαπητοί γονείς και Κηδεμόνες

του Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης,

Κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και, στην οποία υπήρξε απαρτία βάσει του καταστατικού,  συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

  1. Έγινε ο Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. 2014-2016 για τα πεπραγμένα της θητείας του.
  2. Παρουσιάστηκε η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής, έγινε η έγκριση του οικονομικού απολογισμού και δόθηκε από τη ΓΣ η απαλλαγή στο Δ.Σ. 2014-2016.
  3. Έγινε η Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές. Εξελέγησαν τα μέλη του Συλλόγου, κ.κ.  Βουρδουμπάκη Μαίρη,  Καραγεώργου Μαρία,  Λινίδης Παναγιώτης  και Μαρούτσος Δημήτρης,
  4. Η Γενική Συνέλευση, αποφάσισε η ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη των εκπροσώπων του Συλλόγου να είναι η Τετάρτη 26/10/2016, 08:00 – 18:00
  5. Παρουσιάστηκαν στη Γενική Συνέλευση, υποψήφιοι για τα θεσμικά όργανα του Συλλόγου (Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή, εκπροσώπων στην Ένωση Γονέων Ν. Σμύρνης, εκπροσώπου στο Σχολικό Συμβούλιο).

Ειδικά για τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν Τετάρτη 26/10/2016 η κάλπη θα είναι ανοιχτή 8:00 π.μ. – 6:00 μ.μ. Δηλαδή από την προσέλευση των μαθητών έως αργά το απόγευμα για όσους εργάζονται κατά τις πρωινές ώρες. Η κάλπη θα βρίσκεται στο φυλάκιο της Σχολής (αριστερά από την είσοδο).

Μέλη της Εφορευτικής επιτροπής είναι οι κ.κ. Βουρδουμπάκη Μαίρη, Καραγεώργου Μαρία, Λινίδης Παναγιώτης και Μαρούτσος Δημήτρης.

Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας sylogosev@gmail.com έως και τη Δευτέρα 24/10/2016 στις 8 μ.μ.

Παρακαλούμε για την προσέλευσή σας στην κάλπη την Τετάρτη 26/10,  έτσι ώστε το Γυμνάσιό μας, να συνεχίσει να εκπροσωπείται σε επίπεδο γονέων. Άλλωστε η Τετάρτη είναι ημέρα υποδοχής γονέων, οπότε μπορείτε να συνδυάσετε την ενημέρωση για την πρόοδο του παιδιού σας, με την ψηφοφορία.

Σας υπενθυμίσουμε, ότι, το γεγονός ότι το Γυμνάσιο συνεχίζει να είναι Πρότυπο, οφείλεται και στη δυναμική παρέμβαση και εκπροσώπηση του Συλλόγου μας το Μάρτιο του 2015, στις διαβουλεύσεις για την τροποποίηση του Νόμου 3966/2011.

Με εκτίμηση,

το απερχόμενο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

του Προτύπου Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης

Advertisements

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ Γ.Σ.. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s