Προδημοσίευση

ΛΟΓΟΤΥΠΟΣ ΔΝΣΗ MAIL 2015

 

 

 

Αγαπητοί γονείς,

Λόγω των πολλών εκδηλώσεων του σχολείου μέσα στον Απρίλιο 2016, σας ενημερώνουμε με την παρούσα προδημοσίευση για τις κυριώτερες εξ αυτών, ώστε να προβείτε σε έγκαιρο προγραμματισμό.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικές ανακοινώσεις από τους διοργανωτές.

  1. Την Κυριακή 3 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή του Συλλόγου Γονέων στο Μοναστήρι του  Όσίου Λουκά στη Βοιωτία. Στο μοναστήρι θα μας ξεναγήσει ο γονέας κ. Πλάτωνας Πετρίδης, καθηγητής Βυζαντινής Αρχαιολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  1. Η αιμοδοσία της Σχολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/4 σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Βούλας Ασκληπιείο. Ο ελάχιστος αριθμός αιμοδοτών είναι 30 άτομα. Η αιμοδοσία συνδιοργανώνεται με το Λύκειο Ευαγγελικής και το Σύλλογο αποφοίτων. Υπόψιν ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην τράπεζα αίματος κατόπιν συννενόησης με τον Διευθυντή του Γυμνασίου, σε περίπτωση που τυχόν το χρειαστείτε.
  1. Η 4ήμερη εκδρομή της Γ΄τάξης θα πραγματοποιηθεί στις 7-11/4/2016 στη Θεσσαλονίκη.
  1. Την Παρασκευή 15/4, θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα Φιλαναγνωσίας (υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Μέντη). Ο Σύλλογος θα υποστηρίξει την εκδήλωση.
  1. Το φεστιβάλ θεσμός της Σχολής «Ευαγγελική School Festival» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/4 στον 1ο όροφο της Σχολής. Η συναυλία αρχίζει με group από μαθητές του Γυμνασίου μας.
  1. Την Κυριακή, 17/4 θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα και στην ιστορική Βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας στο νομό Αρκαδίας. Διοργανώνεται από τους ομίλους Τεχνολογίας και Φιλαναγνωσίας υπό την αιγίδα του Συλλόγου μας. Οι εκδρομείς θα γευματίσουν σε παραδοσιακή ταβέρνα σε διπλανό χωριό.

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ and tagged , . Bookmark the permalink.