Διακρίσεις μαθητών της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης σε πανελλήνιους διαγωνισμούς Μαθηματικών και Πληροφορικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29.2.2016

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τις σπουδαίες διακρίσεις των μαθητών του Γυμνασίου της Ευαγγελικής: του Εμμανουήλ Παντελεήμονα της Γ΄Γυμνασίου και  του Εμμανουήλ Δημητρίου της Α’ Γυμνασίου, οι οποίοι πήραν το Β΄βραβείο στην 33η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» και προκρίθηκαν στην τελική φάση επιλογής των ομάδων οι οποίες θα συμμετάσχουν στις Βαλκανιάδες και στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Τους συγχαίρουμε θερμά και τους ευχόμαστε και σ’ ανώτερα.

————————————————————————————–

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας Δημήτριος Εμμανουήλ, Χριστίνα Καρνάρου, Παντελεήμων Εμμανουήλ και Χρυσούλα Πανηγυράκη, βραβεύτηκαν από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για την επίδοσή τους στον μαθηματικό διαγωνισμό «Ευκλείδης 2016», σε πανηγυρική τελετή, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, Αθήνα).

Σημειώνεται ότι στη β΄ φάση του 76ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού της Μαθηματικής Εταιρείας «Ευκλείδης» διακρίθηκαν και προήχθησαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «Αρχιμήδης» 2015-16 οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες:

Δρακουλάκου Γεωργία (Β΄Γυμνασίου), Εμμανουήλ Δημήτριος (Α΄Γυμνασίου), Εμμανουήλ Παντελεήμων (Γ΄Γυμνασίου), Καρανίκα Αντιγόνη Μαρία (Β΄Γυμνασίου), Καραογλάνης Ιγνάτιος (Α΄Γυμνασίου), Καρνάρου Χριστίνα (Β΄ Γυμνασίου), Μπεκιάρης Δημήτριος (Β΄Γυμνασίου), Πανηγυράκη Χρυσούλα (Γ΄Γυμνασίου)

Ο αριθμός των επιτυχόντων μαθητών του σχολείου μας αποτελεί το 47% επί του συνόλου των επιτυχόντων μαθητών όλων των σχολείων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας!

————————————————————————————–

 

Πρόκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής

Οι παρακάτω μαθητές του σχολείου μας, συμμετείχαν στην Α΄ Φάση του 28ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής (ΠΔΠ),  και πέτυχαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού. Οι επιτυχόντες μαθητές  είναι:

Καριώρης Σωτήριος Αίας (Γ΄Γυμνασίου), Ραπτόπουλος Πέτρος (Γ΄Γυμνασίου), Γεωργακόπουλος Ηλίας (Β΄Γυμνασίου), Γεωργανάς Χρήστος (Β΄Γυμνασίου), Κουκουδάκης Νικόλαος (Β΄Γυμνασίου), Μαργαρίτης Χρήστος (Β΄Γυμνασίου), Πίπης Ευάγγελος (Β΄Γυμνασίου), Σάφτα Κριστιάν (Β΄Γυμνασίου).

Η συμμετοχή των επτά από τους παραπάνω μαθητές στον 28ο ΠΔΠ,  πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ομίλου Δημιουργικότητας και Αριστείας του σχολείου μας, «Γλώσσες Προγραμματισμού υψηλού επιπέδου (Pascal): Η αληθινή πλευρά του Προγραμματισμού Υπολογιστών».

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για την επιτυχία τους, αλλά  και όλους τους διαγωνισθέντες για την προσπάθειά τους.

 

                                                                                           Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

του Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης

Advertisements

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ and tagged , , . Bookmark the permalink.