Ανακοίνωση του Συλλόγου – Κάλεσμα προς τους γονείς και κηδεμόνες

ΛΟΓΟΤΥΠΟΣ ΔΝΣΗ MAIL 2015

 

 

 

Νέα Σμύρνη, 13 /10/2015

Προς: Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών του Γυμνασίου

Αγαπητοί γονείς,

όπως γνωρίζετε, η δυσμενής οικονομική συγκυρία και η συνακόλουθη δραστική μείωση της κρατικής χρηματοδότησης πλήττει τη δημόσια εκπαίδευση και καθιστά δυσχερή την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών της εκπαίδευσης των παιδιών μας.

Σε αυτές τις συνθήκες, η δική σας αρωγή αποκτά εξαιρετική σημασία. Σας καλούμε, λοιπόν, να ενισχύσετε οικονομικά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή σας, 15 ευρώ (εάν δεν την έχετε καταβάλει ήδη) με την πεποίθηση ότι τα χρήματα αυτά επιστρέφουν ποικιλοτρόπως στα ίδια τα παιδιά μας.

Προς τον σκοπό αυτό, εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Συλλόγου θα βρίσκεται στο φυλάκιο του σχολείου, δίπλα από την κεντρική είσοδο της αυλής, κάθε Τετάρτη, τις ώρες υποδοχής των καθηγητών για να συγκεντρώσει τα χρήματα και να εκδώσει τις σχετικές αποδείξεις.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχουν μεγάλες ανάγκες σε φωτοτυπικό χαρτί Α4 για το διδακτικό έργο (σημειώσεις, διαγωνίσματα, όμιλοι κ.ά.). Ήδη έχει εγκριθεί σχετική δαπάνη από το ταμείο του Συλλόγου, ωστόσο εάν επιθυμείτε μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθεια αποστέλλοντας ένα πακέτο χαρτί Α4. Τα πακέτα θα συγκεντρώνονται στο φυλάκιο ή στο γραφείο των καθηγητών.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και για τη συνδρομή σας στην προσπάθεια διατήρησης της ποιότητας εκπαίδευσης που παρέχει το Πρότυπο Γυμνάσιο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης.

Με εκτίμηση,

για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                         Η Γ. Γραμματέας

Παναγιώτης Καριώρης                                     Φρύνη Δετσαρίδου

Advertisements

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ and tagged . Bookmark the permalink.