Ετήσια συνδρομή 2015-2016

ΛΟΓΟΤΥΠΟΣ ΔΝΣΗ MAIL 2015

Αγαπητοί γονείς των μαθητών και μαθητριών όλων των τάξεων του Γυμνασίου, μέλη του Συλλόγου,

το Δ.Σ. του Συλλόγου σας εύχεται καλή σχολική χρονιά με δύναμη και υγεία σε σας και στις οικογένειές σας και καλή πρόοδο στα παιδιά σας.

Ασφαλώς γνωρίζετε ότι είμαστε ανοικτοί στην επικοινωνία στα θέματα που σας απασχολούν, σε προτάσεις και ιδέες που αναδεικνύουν τον ενεργό ρόλο όλων μας και που βοηθούν το σχολείο στο έργο του και εν τέλει τα παιδιά μας στη σχολική τους πορεία. Γι αυτό παρακαλούμε να ενημερώνεστε από την παρούσα ιστοσελίδα μας, από την ιστοσελίδα του σχολείου και να συμμετέχετε ενεργά στη σελίδα μας του facebook (Σύλλογοι Γονέων Ευαγγελικής). Επίσης μπορείτε να παρευρίσκεσθε στις συνεδριάσεις του ΔΣ του Συλλόγου (ανάλογα και με την χωρητικότητα της αίθουσας) που γίνονται την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα στις 19:30 στο χώρο του Γυμνασίου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή προς το σύλλογο ανέρχεται στα 15 € ανά οικογένεια και είναι ο βασικός οικονομικός πόρος του συλλόγου, ώστε μπορεί να ανταποκρίνεται στην ενεργή υποστήριξη του έργου της σχολικής μας κοινότητας.

Θα βρισκόμαστε την Τετάρτη 16.9.2015, την Πέμπτη 17.9.2015, την Τρίτη 22.9.2015 και την Τετάρτη 23.9.2015 το πρωί από 07:45 έως 08:30 στο χώρο της εισόδου του σχολείου (Φυλάκιο) όπου θα δεχόμαστε την εισφορά σας για τη σχολική χρονιά 2015-2016, καθώς επίσης και την πρώτη δόση για την κάλυψη του κόστους των Σκακιστικών Μαθημάτων 2015-2016 για όσους θα συμμετάσχουν στην φετινή αυτή δραστηριότητα που διοργανώνεται από το Σύλλογο (βλ. αναλυτική αναρτημένη ανανοίνωση).

Advertisements

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ and tagged , , . Bookmark the permalink.