Επιστολή του Δ.Σ. του Συλλόγου προς τους γονείς των παιδιών της Α΄Γυμνασίου

ΛΟΓΟΤΥΠΟΣ ΔΝΣΗ MAIL 2015

 

 

 

Νέα Σμύρνη, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Αγαπητοί γονείς,

το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πρότυπου Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης με την έναρξη του σχολικού έτους 2015-2016 συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α’ Γυμνασίου για την επιτυχία τους στις εισαγωγικές εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην ιστορική αυτή Σχολή.

Με την παρούσα επιστολή ανοίγει ένας δίαυλος επικοινωνίας ο οποίος μπορεί να έχει εξέχοντα και καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση του έργου του Συλλόγου αλλά και του Σχολείου, γενικότερα.

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το τρέχον σχολικό έτος ο Σύλλογος Γονέων πρόκειται να διοργανώσει δράσεις και εκδηλώσεις, όπως την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, εθελοντική αιμοδοσία γονέων για την τράπεζα αίματος που διατηρούμε σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, ψυχαγωγική βραδιά για την καλύτερη γνωριμία των γονέων σε κέντρο εκδηλώσεων, εκδρομές, χοροεσπερίδες για τους μαθητές, κ.ά.

Πιστεύουμε να συμμετέχετε στις παραπάνω εκδηλώσεις και να τις υποστηρίξετε για την επιτυχή  πραγματοποίησή τους.

Σας γνωρίζουμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε κάθε επικοινωνία για θέματα που σας απασχολούν, για προτάσεις και δημιουργικές ιδέες που καταδεικνύουν τον ενεργό ρόλο όλων μας. Σας καλούμε να εγγραφείτε στο Newsletter του ιστοτόπου του συλλόγου https://evaggeliki.wordpress.com για να έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε δράση ή θέμα που αφορά το σχολείο μας. Εκεί αναρτώνται όλες οι ανακοινώσεις και υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών του Δ.Σ. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην διεύθυνση sylogosev@gmail.com ή sylogosev@yahoo.gr και να ενημερώνεστε ή να ενημερώνετε τα άλλα μέλη και τους φίλους της Σχολής μέσω Facebook “Σύλλογοι Γονέων Ευαγγελικής Σχολής”(www.facebook.com/sylogosev).

Σας θέλουμε στο πλευρό μας και σε απόλυτα πρακτικό επίπεδο. Για το λόγο αυτό σας ζητάμε να μας γνωστοποιήσετε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν βάσει της επαγγελματικής σας δραστηριότητας μπορείτε να συμβάλλετε με οποιοδήποτε τρόπο, π.χ. ένας επιστήμονας θα μπορούσε να παρουσιάσει τον τομέα του στους μαθητές του σχολείου στα πλαίσια του επαγγελματικού προσανατολισμού, ένας τεχνικός ή τεχνίτης ή έμπορος θα είχε την ευγένεια να προσφέρει είτε εθελοντικά είτε σε τιμές κόστους εργασία ή/και υλικά για εργασίες που χρειάζεται να γίνουν στο χώρο του σχολείου.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η ετήσια συνδρομή προς το σύλλογο ανέρχεται στα 15 € ανά οικογένεια και είναι ο βασικός οικονομικός πόρος του συλλόγου ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στην υποστήριξη του έργου της σχολικής μας κοινότητας.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο  Πρόεδρος                                                                                       Η  Γ. Γραμματέας

Παναγιώτης Καριώρης                                                                    Ράνια Κολιού

Advertisements

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ and tagged , . Bookmark the permalink.