Δίαυλος επικοινωνίας

ΛΟΓΟΤΥΠΟ  ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ                                                                                                      Νέα Σμύρνη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Προς: Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς,

ως νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στις εκλογές. Έτσι συνεχίζει το σχολείο μας να έχει την εκπροσώπηση που δικαιούται απέναντι σε κάθε φορέα. Με την παρούσα επιστολή ανοίγει ένας δίαυλος επικοινωνίας ο οποίος μπορεί να έχει εξέχοντα και καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση του έργου του συλλόγου. Ας θυμόμαστε πάντα ότι μέλη του συλλόγου είμαστε όλοι οι γονείς και κηδεμόνες, ακόμα και αν δεν έχουμε καταβάλλει την ετήσια συνδρομή των 15 ευρώ, η οποία αποτελεί σχεδόν το μοναδικό έσοδο και θα ήταν ωφέλιμο να την τακτοποιήσουμε όλοι. Τα χρήματα αυτά επιστρέφουν στα παιδιά του σχολείου.

Σας γνωρίζουμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε κάθε επικοινωνία για θέματα που σας απασχολούν, για προτάσεις και δημιουργικές ιδέες που καταδεικνύουν τον ενεργό ρόλο όλων μας. Σας καλούμε να εγγραφείτε στο Newsletter του ιστοτόπου του συλλόγου https://evaggeliki.wordpress.com για να έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε δράση ή θέμα που αφορά το σχολείο μας. Εκεί αναρτώνται όλες οι ανακοινώσεις και υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών του Δ.Σ. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη δ/νση sylogosev@yahoo.gr

Ξεκινώντας τη δράση μας, σας θέλουμε στο πλευρό μας και σε απόλυτα πρακτικό επίπεδο. Για το λόγο αυτό σας ζητάμε να μας γνωστοποιήσετε αν βάση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας μπορείτε να συμβάλλετε με οποιοδήποτε τρόπο, π.χ. ένας επιστήμονας θα μπορούσε να παρουσιάσει τον τομέα του στους μαθητές του σχολείου στα πλαίσια του επαγγελματικού προσανατολισμού, ένας τεχνικός ή τεχνίτης ή έμπορος θα είχε την ευγένεια να προσφέρει είτε εθελοντικά είτε σε τιμές κόστους εργασία ή/και υλικά για εργασίες που χρειάζεται να γίνουν στο χώρο του σχολείου.

Και επειδή η εξύψωση και η ολοκλήρωση του ατόμου προέρχεται μέσα από την ευγνωμοσύνη και την προσφορά, είμαστε ευγνώμονες για κάθε αγαθό που απολαμβάνουμε και προσφέρουμε με τη σειρά μας σε όσους είναι σε δυσμενέστερη θέση από εμάς. Με αυτή τη σκέψη τα μέλη του συλλόγου θα είναι στο σχολείο την ημέρα που θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου των μαθητών και θα συγκεντρώνουν κάθε προσφορά που μπορείτε να κάνετε σε είδος, όπως τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, παιχνίδια και ό,τι άλλο κρίνεται χρήσιμο, τα οποία θα διατεθούν σε κοινωνικούς φορείς που μεριμνούν για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Η δράση αυτή θα είναι ενεργή όλη τη χρονιά και με κάθε ευκαιρία της παρουσίας μας στο χώρο του σχολείου γιατί όλοι αξίζουμε να χαμογελάμε όλες τις μέρες του χρόνου!

Σας ευχαριστούμε για κάθε προσφορά και συνεργασία που σκοπό έχει την καλύτερη ποιότητα της εκπαιδευτικής ζωής των παιδιών μας και τη δημιουργία ενός ευνοϊκότερου κοινωνικού συστήματος που τα περιβάλλει.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                       Η Γ. Γραμματέας

Παναγιώτης Καριώρης                                                                        Ράνια Κολιού

Advertisements

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s