ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
 ΣΜΥΡΝΗΣ

Λέσβου 4  Τ.Κ  171 23  Ν.Σμύρνη

sylogosev@yahoo.gr

Ν. Σμύρνη, 04-11-2013

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 17

      Σήμερα 04-11-2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο.

Από την συνεδρίαση απουσίαζαν η ταμίας Ραλλίς Ανδρονικίδη , ο ειδικός γραμματέας Στέφανος Ευαγγέλου και το μέλος Νικόλαος  Μοσχούτης.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν , συζήτησαν και ψήφισαν για τα παρακάτω θέματα:

1.Θα οργανωθεί εθελοντική αιμοδοσία των γονέων και κηδεμόνων των παιδιών του σχολείου μας , με την συνδρομή του γυμνασιάρχη κου Λινάρδου , ώστε να δημιουργηθεί τράπεζα αίματος.

2.Καλύφθηκε ήδη η  ανάγκη του σχολείου για 1 ηλεκτρονικό υπολογιστή , 1 μηχάνημα για σπιράλ και 1 θερμοκολλητική συσκευή και διάφορα αναλώσιμα υλικά με προσπάθεια του αντιπροέδρου κου Χαβάκη από την εταιρεία ΕΥΔΑΠ (στην οποία θα αποσταλεί ευχαριστήρια επιστολή).

3.Καλύφθηκε επίσης , με προσπάθεια του προέδρου μας κου Χριστόπουλου , ο οποίος πέτυχε χορηγία από την εταιρεία με την επωνυμία «ΕΝΑΛΙΟΣ  ΙΧΘΥΑΓΟΡΑ» , η ανάγκη κάλυψης του παρακάτω αθλητικού εξοπλισμού: 1 σετ badminton , 1 σετ σλάλομ 160μ. , 1 σετ πιγκ πογκ joola royal spirit , 1 σκάλα ταχύτητας speed ladder 4m, 1 σετ 4 εμποδίων 100cm EL4100S  (θα αποσταλεί ευχαριστήρια αποστολή).

4. Επιπροσθέτως μας γνωστοποιήθηκε η ανάγκη προμήθειας – κάλυψης των παρακάτω:

α) Εργαστηριακός εξοπλισμός συνολικού κόστους 110 ευρώ , τα οποία αποφασίζουμε σήμερα να καλύψουμε από το ταμείο του συλλόγου μας.

β) 1 πυκνωτικό μικρόφωνο και 1 στερεοφωνικό συγκρότημα με κόστος περίπου 200 ευρώ. Και αυτά  θα καλυφθούν από το ταμείο του συλλόγου μας .

Παραμένει η ανάγκη για προμήθεια ενός μικρού ψυγείου , μίας μικρής κουζίνας , ενός projector , ενός pontium καθώς και καλυμμάτων για τις μπασκέτες.

5.Θα αποσταλλούν ανακοινώσεις – καλέσματα προς τα μη ταμειακά ενήμερα μέλη του συλλόγου μας προκειμένου να πληρώσουν την ετήσια συνδρομή τους , καθώς το σχολείο μας έχει ποικίλες ανάγκες.

6.Επίσης θα αναρτηθεί παράκληση προς τους γονείς και κηδεμόνες να συμμετέχουν ενεργά τόσο στις εκδηλώσεις του σχολείου , όσο στην προσφορά της εθελοντικής τους εργασίας στο μέτρο του δυνατού.

Υπάρχουν ήδη οργανωμένες από το σχολείο εκδηλώσεις. Για  την 13/12/12 ημερίδα μαθηματικών και για την 22/12/12 εκδήλωση από τον όμιλο Βυζαντινής Ιστορίας του σχολείου μας. Ο σύλλογος θα είναι αρωγός των εκδηλώσεων. Θα ακολουθήσουν σχετικές αναρτήσεις.

7.Ο σύλλογος μετά από παράκληση του γυμνασιάρχη μας θα θέσει , για τυπικούς λόγους ,  υπό την αιγίδα του την δράση «Παίζω 0 Πορεία» στο όρος Ζήρεια (Τρίκαλα Κορινθίας) στις 17-11-2013.

Παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν με τον κ. Χριστόπουλο (τηλ. 6944345588).

8.Θα γίνει προσπάθεια οργάνωσης κύκλων μαθημάτων ψυχικής και σωματικής υγείας κ.α. , για τους γονείς του σχολείου μας ,  στο γυμναστήριο του σχολείου. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

9.Θα οργανωθεί γιορτή γνωριμίας των γονέων και των καθηγητών του σχολείου την Τετάρτη 11/12 σε κατάστημα της Ν. Σμύρνης που θα ανακοινωθεί σύντομα.

10.Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. με το 15μελές συμβούλιο των μαθητών. Από τα παιδιά τέθηκαν θέματα σχετικά με την εκδρομή της γ΄ γυμνασίου , τον χριστουγεννιάτικο χορό τους , την επιθυμία τους για οργάνωση χριστουγεννιάτικου bazar , την ανάγκη παρέμβασης στο κυλικείο σχετικά και με τις τιμές και με τα επιτρεπόμενα είδη , καθώς και για την ανάγκη βαφής των κάγκελων του σχολείου.

Σχετικά με το κυλικείο έγιναν ήδη οι απαραίτητες ενέργειες από τον γυμνασιάρχη.

 

Ο Πρόεδρος:                   Γιάννης  Χριστόπουλος

Ο Αντιπρόεδρος              Γιώργος Χαβάκης

Η Γενική Γραμματέας      Βίκη Αγγέλη – Λουζιώτη

Η ΄Εφορος:                      Πόπη Βουμβάκη – Μαυριδοπούλου

 

­­­­­­­

Advertisements

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s