Ανακοίνωση

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
 ΣΜΥΡΝΗΣ

Λέσβου 4  Τ.Κ  171 23  Ν.Σμύρνη

sylogosev@yahoo.gr

    Ν. Σμύρνη, 04-11-2013

                              

                                                  ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 17

Σήμερα 04-11-2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο.

Από την συνεδρίαση απουσίαζαν η ταμίας Ραλλίς Ανδρονικίδη , ο ειδικός γραμματέας Στέφανος Ευαγγέλου και το μέλος Νικόλαος  Μοσχούτης.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν , συζήτησαν και ψήφισαν για τα παρακάτω θέματα:

1.Να οργανωθεί εθελοντική αιμοδοσία των γονέων και κηδεμόνων των παιδιών του σχολείου μας , με την συνδρομή του γυμνασιάρχη κου Λινάρδου, ώστε να δημιουργηθεί τράπεζα αίματος.

2.Καλύφθηκε ήδη η  ανάγκη του σχολείου για 1 ηλεκτρονικό υπολογιστή , 1 μηχάνημα για σπιράλ και 1 θερμοκολλητική συσκευή και διάφορα αναλώσιμα υλικά με προσπάθεια του αντιπρόεδρου κου Χαβάκη από την εταιρεία ΕΥΔΑΠ(στην οποία θα αποσταλεί ευχαριστήρια επιστολή).

3.Καλύφθηκε επίσης , με προσπάθεια του προέδρου μας κου Χριστόπουλου , ο οποίος πέτυχε χορηγία από την εταιρεία με την επωνυμία «ΕΝΑΛΙΟΣ  ΙΧΘΥΑΓΟΡΑ» , η ανάγκη κάλυψης του παρακάτω αθλητικού εξοπλισμού: 1 σετ badminton , 1 σετ σλάλομ 160μ. , 1 σετ πιγκ πογκ joola royal spirit , 1 σκάλα ταχύτητας speed ladder 4m, 1 σετ 4 εμποδίων 100cm EL4100S . (Θα αποσταλεί ευχαριστήρια επιστολή).

4. Επιπροσθέτως μας γνωστοποιήθηκε η ανάγκη προμήθειας – κάλυψης των παρακάτω:

α)Εργαστηριακός εξοπλισμός συνολικού κόστους 110 ευρώ , τα οποία αποφασίζουμε να καλύψουμε από το ταμείο του συλλόγου μας.

β)1 πυκνωτικό μικρόφωνο και 1 στερεοφωνικό συγκρότημα με κόστος περίπου 230 ευρώ.Και  αυτά επίσης θα καλυφθούν από το ταμείο του συλλόγου μας .

Παραμένει η ανάγκη για προμήθεια ενός μικρού ψυγείου , μίας μικρής κουζίνας , ενός προτζέκτορα ,ενός pontium καθώς και καλυμμάτων (προστατευτικών στρωμάτων) για τις μπασκέτες

5.Θα αποσταλούν ανακοινώσεις – καλέσματα προς τα μη ταμειακά ενήμερα μέλη του συλλόγου μας προκειμένου να πληρώσουν την ετήσια συνδρομή τους , καθώς το σχολείο μας έχει ποικίλλεις ανάγκες.

6.Επίσης θα αναρτηθεί κάλεσμα προς τους γονείς και κηδεμόνες να συμμετέχουν ενεργά τόσο στις εκδηλώσεις του σχολείου , όσο στην προσφορά της εθελοντικής τους εργασίας στο μέτρο του δυνατού.

Υπάρχουν ήδη οργανωμένες από το σχολείο εκδηλώσεις. Για την 13/12/12 ημερίδα μαθηματικών και για την 23/12/12 εκδήλωση από τον όμιλο Βυζαντινής Ιστορίας του σχολείου μας. Ο σύλλογος θα είναι αρωγός των εκδηλώσεων. Θα ακολουθήσουν σχετικές αναρτήσεις.

7.Ο σύλλογος μετά από εισήγησητου γυμνασιάρχη μας θα θέσει , για τυπικούς λόγους , υπό την αιγίδα του την δραστηριότητα «Παίζω- Πορεία» στο όρος Ζήρεια/Τρίκαλα Κορινθίας  στις 17/11/2013. Παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν με τον κ.Χριστόπουλο τηλ 6944345588.

8.Θα γίνει προσπάθεια οργάνωσης κύκλων μαθημάτων γυμναστικής ,προγραμμάτων ψυχικής και σωματικής υγείας  κ.α. , για τους γονείς του σχολείου μας , στο γυμναστήριο του σχολείου. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

9.Θα οργανωθεί συνάντηση γνωριμίας των γονέων και των καθηγητών του σχολείου την Τετάρτη 11/12 σε κατάστημα της Ν. Σμύρνης που θα ανακοινωθεί σύντομα.

10.Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. με το 15μελές συμβούλιο των μαθητών. Από τα παιδιά τέθηκαν θέματα σχετικά με την εκδρομή της γ΄γυμνασίου , τον χριστουγεννιάτικο χορό τους , την επιθυμία τους για οργάνωση χριστουγεννιάτικου bazzar , την ανάγκη παρέμβασης στο κυλικείο σχετικά και με τις τιμές και με τα επιτρεπόμενα είδη , καθώς και για την ανάγκη ελαιοχρωματισμού των κάγκελων του σχολείου.

Σχετικά με το κυλικείο έγιναν ήδη οι απαραίτητες ενέργειες από τον γυμνασιάρχη.

Ο Πρόεδρος:                   Γιάννης  Χριστόπουλος

Ο Αντιπρόεδρος              Γιώργος Χαβάκης

Η Γενική Γραμματέας       Βίκη Αγγέλη – Λουζιώτη

Η ΄Εφορος:                       Πόπη Βουμβάκη – Μαυριδοπούλου

­­­­­­­

Advertisements

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s