Ανακοίνωση

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
 ΣΜΥΡΝΗΣ

Λέσβου 4  Τ.Κ  171 23  Ν.Σμύρνη

sylogosev@yahoo.gr

Ν. Σμύρνη, 01 – 04 – 2013

 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 12

      Σήμερα 01-04-2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν, συζήτησαν και ψήφισαν για τα παρακάτω θέματα:

1.Ενημερώθηκαν για το αίτημα αρωγής στην πρωτοβουλία και στην διάδοση της ημερίδας που θα  πραγματοποιηθεί την 20-4-2013 στο  Μαράσλειο Πειραματικό σχολείο,  με θέμα τον «σχολικό εκφοβισμό». Αποφασίσθηκε να εξετασθεί η δυνατότητα προσφοράς χορηγιών .

2.Ζητήθηκε από την αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κα Ελισσάβετ Γκινοσάτη – Ράμμου να ενημερώνει λεπτομερώς για τις ενέργειες και αποφάσεις του διασυλλογικού οργάνου των 14 πρότυπων πειραματικών σχολείων, προκειμένου εγκαίρως να ενημερώνονται σχετικά οι γονείς από τον Σύλλογο

Η κα Ράμμου ενημέρωσε, μετά από αίτημα των μελών του Δ.Σ. , σχετικά με προσφυγή – αίτηση ακύρωσης που έχει κατατεθεί αποκλειστικά από μερίδα γονέων  Γ΄ Γυμνασίου των Πρότυπων Πειραματικών Γυνασίων, η οποία αποτελεί αυτοτελή και ανεξάρτητη ενέργεια από αυτή που αποφάσισε η από 24-02-13 Γ.Σ. του Σχολείου μας.

Θα κατατεθεί άμεσα ποσό 200 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του πληρεξούσιου δικηγόρου μας κου Χατζηφώτη, καθώς την 2/4/13 θα συζητηθεί η αίτηση αναστολής, ενώ στις 18-4-2013 θα συζητηθεί η αίτηση ακύρωσης.

Οι γονείς θα ενημερωθούν με σχετική ανακοίνωση για την δυνατότητα δυναμικής παράστασης τους έξω από το Συμβούλιο Επικρατείας κατά την ημέρα συζήτησης της αίτησης ακύρωσης (18-4-13).

3.Ο πρόεδρος κος Νικ. Μοσχούτης ζήτησε, από την αντιπρόεδρο κα  Γκινοσάτη – Ράμμου να παραιτηθεί από την Ένωση Γονέων Ν.Σμύρνης, καθώς είναι εκπρόσωπος  σ’ αυτήν τόσο του Γυμνασίου όσο και του Λυκείου και δεν συνάδει στις εκλογές της Ένωσης Γονέων που θα λάβουν χώρα την 10-4-2013 να διατηρεί διπλή ιδιότητα. Η  κα  Γκινοσάτη – Ράμμου παραιτήθηκε από την εκπροσώπηση του Γυμνασίου και μετά την άρνηση της πρώτης αναπληρωματικής εκπροσώπου κας Πόπης Βουμβάκη – Μαυριδοπούλου, την εκπροσώπηση του σχολείου μας, με τα δύο άλλα μέλη,  αναλαμβάνει ο δεύτερος αναπληρωματικός  κ.Γιάννης Χριστόπουλος.

4. Συζητήθηκε & εγκρίθηκε η ανάγκη οργάνωσης ημερίδας με θέμα την ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών σχετικά με το άγχος –αντιμετώπιση των εξετάσεων.

5. Συζητήθηκε & εγκρίθηκε το αίτημα του Γυμνασιάρχη κου Λινάρδου για εφοδιασμό του σχολείου με μικρά τέρματα ποδοσφαίρου. Θα πραγματοποιηθούν σχετικές ενέργειες για ανεύρεση χορηγών.

6.Συζητήθηκε & εγκρίθηκε πρόταση να διερευνηθεί το ενδιαφέρον εκ μέρους των γονέων για την εκμίσθωση σχολικών λεωφορείων, από την νέα σχολική χρονιά, που θα εξυπηρετεί την μετακίνηση μαθητών του σχολείου μας που η κατοικία τους είναι σε περιοχές άλλες  από την έδρα του σχολείου.

7. Αποφασίσθηκε η αγορά καφετιέρας ικανής να καλύπτει τις ημερίδες – εκδηλώσεις του σχολείου μας.

8. Συζητήθηκε το αίτημα 17 γονέων , από τους οποίους οι 14 είναι ταμειακά ενήμεροι, για την σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. σχετικά με την ενημέρωση τους για το θέμα των εξετάσεων και άλλα θέματα. Καθώς οι παραπάνω γονείς δεν αποτελούν το 1/5 των ταμειακώς εντάξει γονεών, δεν υπάρχει υποχρέωση για σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. Η δε ενημέρωση για όλα τα θέματα των εξετάσεων αναρτάται ανελλειπώς στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Θα συγκληθεί δε έκτακτη Γ.Σ. αμέσως μόλις προκύψουν εξελίξεις προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά τα μέλη.

Ο Πρόεδρος:              Νικόλαος Μοσχούτης

Η Αντιπρόεδρος:        Ελισάβετ Γκινοσάτη – Ράμμου

Η Γεν. Γραμματέας:   Βίκη Αγγέλη – Λουζιώτη

Η Ταμίας:                   Ραλλίς Ανδρονικίδη

Ο Ειδ. Γραμματέας:   Στέφανος Ευαγγέλου

Η ΄Εφορος:                 Πόπη Βουμβάκη – Μαυριδοπούλου

Το Μέλος:                  Γιάννης Χριστόπουλος

­­­­­­­

Advertisements

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s