Ανακοίνωση

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
 ΣΜΥΡΝΗΣ

Λέσβου 4  Τ.Κ  171 23  Ν.Σμύρνη

sylogosev@yahoo.gr

Ν.Σμύρνη   30-3-2013

ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Προς ενημέρωσή σας, θέτουμε υπ’όψιν σας ηλεκτρονική επιστολή που λάβαμε από το δικηγορικό γραφείο «Φ. ΧΑΤΖΗΦΩΤΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», το οποίο εκπροσωπεί τους 14 Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των Π.Π.Σ της χώρας.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΦΩΤΗΣ Ι. ΧΑΤΖΗΦΩΤΗΣ

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 29 ΑΘΗΝΑ 10673

ΤΗΛ: 2103643865, 2103390917

ΦΑΞ: 2103640697

Όπως είναι γνωστό προσδιορίστηκαν για 18-4-2013 στην7μελή σύνθεση του Γ’ τμήματος του ΣτΕ οι αιτήσεις ακυρώσεως των Συλλόγων για το ζήτημα των εξετάσεων. Ο τάχιστος αυτός προσδιορισμός είναι πρωτοφανής για το ΣτΕ και συνέβη αφού προηγήθηκε σειρά από παραστάσεις τόσο στον εισηγητή ο οποίος αρχικά εισηγήθηκε ακόμη και να δοθεί προσωρινή διαταγή όσο και στον Πρόεδρο, τόσο από εμάς όσο και από Προέδρους Συλλόγων και Γονείς. Εξάλλου, σε ότι αφορά τα ασφαλιστικά μέτρα-αιτήσεις αναστολής κληθήκαμε να παρασταθούμε την Τρίτη2-4-2013 στην Επιτροπή Αναστολών. Όλα αυτά ανατρέπουν προφανώς τον σχεδιασμό της ΔΕΠΠΣ να μας αιφνιδιάσει καθόσον εξέδωσε την απόφαση λίγες μέρες πριν την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και προφανώς ήλπιζε να συζητηθούν οι αιτήσεις ακυρώσεως μετά τις εξετάσεις (ο αρχικός προσδιορισμός των αιτήσεων ακυρώσεως ήταν24-10-2013) ενώ και για τα ασφαλιστικά ακόμα θα υπήρχε ελάχιστος χρόνος αντίδρασης.Το δικαστήριο τελικά έπραξε αυτό που όφειλε ενόψει των περιστάσεων και τουλάχιστον δικονομικά και από πλευράς έγκαιρης αντιμετώπισης δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.

Επιπρόσθετα θα πρέπει να προσφύγουμε με χωριστό δικόγραφο που θα κατατεθεί την Δευτέρα1/4/2013 και κατά της νέας απόφασης της ΔΕΠΠΣ που προσδιορίζει την ημερομηνία των εξετάσεων και άλλα ζητήματα. Σημειώνουμε εδώ ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για Υπουργική Απόφαση και όχι για απόφαση της ΔΕΠΠΣ όπως επιγράφεται και αντίθετα με ότι προβλέπει ο νόμος, δηλαδή το Υπουργείο συνεχίζει τις ίδιες γνωστές τακτικές.

Επειδή θα πρέπει να κοπούν συνολικές αποδείξεις και ήδη γίνεται η εκδίκαση όλων των υποθέσεων ενώ ταυτόχρονα αναγκαζόμαστε να καταθέσουμε και νέα δικόγραφα παρακαλούμε, όσους έχουν προβεί σε κατάθεση μόνο προκαταβολών, για την κατάθεση του υπολοίπου ποσού στην Τράπεζα Πειραιώς μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή5/4/2013.

Με εκτίμηση

­­­­­­­

Advertisements

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s