Ανακοίνωση

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
 ΣΜΥΡΝΗΣ

Λέσβου 4  Τ.Κ  171 23  Ν.Σμύρνη

sylogosev@yahoo.gr

Ν. Σμύρνη 22-2-2013

Πεπραγμένα από τις 31-10-2012  (ημερομηνία συγκρότησης σε σώμα) ως τις 21-2-2013

(ημερομηνία παραίτησης της Προέδρου Ευγενίας Δορκοφίκη – Κομνηνού)

 

1) 1 – 11 – 12: Ενημέρωση των μελών από το Διευθυντή  κο Λινάρδο για τα θέματα του σχολείου (καθημερινά, οικονομικά, διοικητικά, εκδηλώσεων) και από τον απερχόμενο πρόεδρο του Δ.Σ. Νίκο Κογιουμτσή για τις ενέργειες του προηγούμενου Δ.Σ.

 

2) 4 – 11 – 12: Συμμετοχή της Προέδρου Ευγενίας Δορκοφίκη – Κομνηνού και της Αντιπροέδρου Ελισάβετ Γκινοσάτη – Ράμμου σε Συμβούλιο του Διασυλλογικού Οργάνου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Π.Π.Σ., στην Ιωνίδειο Σχολή του Πειραιά.

 

3) 5 – 11 – 12: Επιχορήγηση ποσού 165 Ευρώ για την αγορά μουσικών οργάνων, εξυπηρέτησης του μαθήματος της Μουσικής.

 

4) 6 – 11 – 12: Συνάντηση της Προέδρου Ευγενίας Δορκοφίκη -Κομνηνού και της Γεν. Γραμματέως Βίκη Αγγέλη – Λουζιώτη, με το Διευθυντή του Γυμνασίου κο Λινάρδου και του Λυκείου κο Βογιάννη και επίδοση εγγράφων εκλογών και σύστασης του σώματος σε Δ.Σ.

5)  Συνάντηση – συζήτηση – γνωριμία, της Προέδρου Ευγενίας Δορκοφίκη -Κομνηνού και της Γεν. Γραμματέως Βίκη Αγγέλη – Λουζιώτη, με το 15μελές Συμβούλιο των μαθητών του Σχολείου. Αποτροπή κινητοποιήσεων των μαθητών και συνδιοργάνωση Χριστουγεννιάτικης Χοροεσπερίδας.

 

6) Σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ολομέλειας του Συλλόγου στις 7 – 11 – 12 και καθώς δεν υπήρξε απαρτία, οριστική επανάληψή της στις 14 – 11 – 12 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

 

7) Προσπάθεια αναβάθμισης της ηλεκτρονικής διεύθυνσης και ιστοσελίδας του συλλόγου, από τον Ειδικό Γραμματέα του Συλλόγου Στέφανο Ευαγγέλου, για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας με τους γονείς.

 

8) 15 – 11 -12: Χορήγηση ποσού 250 Ευρώ για την αγορά πάγκου για το Εργαστήριο Τεχνολογίας.

 

9) 21 – 11 – 12: Συμμετοχή της Προέδρου Ευγενίας Δορκοφίκη – Κομνηνού και της Αντιπροέδρου Ελισάβετ Γκινοσάτη – Ράμμου σε συνάντηση του Διασυλλογικού Οργάνου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Π.Π.Σ. με τον Ειδικό Γραμματέα σε θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. κο Σωτήριο Γκλαβά στο Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. και κατάθεση υπομνήματος σχετικά με τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Π. Π. Λύκεια στην ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. (Υπουργός, Υφυπουργός, Γενικός Γραμματέας, Ειδικός Γραμματέας, ΔΕΠΠΣ)

 

10) 26 – 11 – 12: Επιστολή για την ανάρτηση επιγραφής στο χώρο του σχολείου, όπου θα αναφέρεται η δωρεά ποσού για τον εξοπλισμό εργαστηρίου Η/Υ του Σχολείου, που προέκυψε από μουσική εκδήλωση των μαθητών του γυμνασίου και του λυκείου τον Απρίλιο 2011, που διοργανώθηκε από την καθηγήτρια κα Σμαράγδα Ζάγκου και το Ταμείο του απερχομένου Δ.Σ.

11) Ορισμός του μέλους του Δ.Σ. Γιάννη Χριστόπουλου, ως εκπροσώπου στο Συμβούλιο Σχολείου και τη Σχολική Κοινότητα, καθώς και υπεύθυνου για τα θέματα του κυλικείου.

 

12) 15 – 12 -12 : Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα (συνδιοργάνωση με 15μελές)

 

13) 17 – 12 – 12: Συμμετοχή στη διοργάνωση διάλεξης Επαγγελματικού Προσανατολισμού της κας Κων/νας Βάμβουρα,  με τους κ.κ. Δ/ντές του  Γυμνασίου και του  Λυκείου

 

14)  Ανάρτηση ευχαριστήριας επιστολής προς τους γονείς που βοήθησαν για την επιτυχή πραγματοποίηση του χριστουγεννιάτικου χορού

 

15) Χορήγηση:

α. 400 ευρώ για αγορά φωτοτυπικού μηχανήματος του Σχολείου. (Το υπόλοιπο ποσό

εδόθη από τη Σχολική Επιτροπή.)

β.  100 ευρώ για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου φυσικής – χημείας.

γ.    55 ευρώ για τα υλικά βαφής της αίθουσας γερμανικών.

δ.    40 ευρώ για την αγορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ν.

Σμύρνης.

 

16) 8 – 1- 13: Ευχετήρια επιστολή προς τους γονείς και ενημέρωση παρουσίας ενός μέλους του Δ.Σ. στο σχολείου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 – 13.00,  κατά τις ημερομηνίες 16/1, 23/1, 6/2, 20/2, 6/3, 20/3, 10/4 και 24/4, για τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με του γονείς.

 

17) 10 – 1 – 13: Κοπή βασιλόπιτας προσφοράς του Συλλόγου για τα 9 τμήματα του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων, με «φλουριά» βιβλία για τους μαθητές και ένα γούρι από το Εθνικό Αρχ/κό Μουσείο για τους καθηγητές.

Τα βιβλία που προσφέρθηκαν:

α. «Εκκλησιαστικά Κειμήλια των πατρίδων της καθ’ ημάς ανατολής στους ναούς

της Ν. Ιωνίας», Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης του Μικρασιατικού Πολιτισμού

(ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) & Νομαρχία Αθηνών, Αθήνα, 2009                                     από χορηγία

β. «Αγριολούλουδα της Λευκαδίτικης Γης», Βέρα Λάζαρη – Σταματέλου,

Νομαρχία Λευκάδας, Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης & ΕΟΤ, 2008          >>

γ. «Αρχαιολογικά Μουσεία & Συλλογές στην Ελλάδα», ΥΠΠΟ, Αθήνα, 2008      >>

δ. «Ελλάδα: Προϊστορικά και Κλασικά Μνημεία», ΥΠΠΟ, Αθήνα, 2004               >>

ε. «Η εξέλιξη μιας ιστορίας 4.000.000 ετών», ΣΚΑΪ                                               >>

στ. «Δεινόσαυροι» ( τόμος Ι & ΙΙ), ΣΚΑΪ                                                                   >>

ζ. «Life: Ασυνήθιστα ζώα, ακραίες συμπεριφορές», ΣΚΑΪ                                     >>

η. «Λίμνες: Πολιτείες του Νερού», Εκδόσεις ΤΟΠΙΟ                               αγορά/28 Ευρώ

θ. «Αρχαίοι Τόποι», Εκδόσεις ΣΥΝΟΛΟ                                                                >>

 

18) 11 – 1 – 13: Ανάρτηση συγχαρητήριας επιστολής προς τους γονείς και τα παιδιά του Γυμνασίου, που βραβεύτηκαν στον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για τη Σμύρνη και διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Μαθηματικών Θαλής 2012 και βράβευση και από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των τριών παιδιών του Γυμνασίου μας, που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για τη Σμύρνη, με βιβλία και συνοδευτική ονομαστική συγχαρητήρια επιστολή.

Τα βιβλία που προσφέρθηκαν:

α. «Ο Κόσμος της Αιγύπτου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο», ΥΠΠΟ & ICOM Ελληνικό Τμήμα, Αθήνα,1995 (χορηγία του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Εθνικού Αρχ/κού Μουσείου)

β. «Υπέρτατο Κάλος – Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Ερμούπολης Σύρου»,Αντώνης Ροδοκανάκης – Κρίνος, Ν. Σύρου, 2010                                                                                  (από χορηγία)

γ. «Η Βιομηχανική Κληρονομιά της Δωδεκανήσου», Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος & Επιμελητήριο Δωδεκανήσου & Τοπική Ένωση Δήμων & Κοιν/των                (από χορηγία)

 

19) 17 – 1 – 13: Επιστολή προς την Τροχαία Καλλιθέας, το Δήμο Ν. Σμύρνης και το Δήμο Π. Φαλήρου για τη λήψη μέτρων αποφυγής ατυχημάτων στις οδούς πέριξ του σχολείου και σχετική ανακοίνωση προς τους γονείς και τους μαθητές,  με ευχαριστίες  προς το Δ/ντή κο Λινάρδο και τον καθηγητή κο Διαμάντη, για τη βοήθειά τους σε μαθητή του σχολείου κατόπιν ατυχήματος.

 

20) 23 – 1- 13: Συνάντηση της Προέδρου Ευγενίας Δορκοφίκη – Κομνηνού, της Αντιπροέδρου Ελισάβετ Γκινοσάτη – Ράμμου και του μέλους του Δ.Σ. Γιάννη Χριστόπουλου με το 15μελές συμβούλιο των μαθητών και το Διευθυντή του Λυκείου κο Βογιάννη, για το θέμα των εισαγωγικών εξετάσεων στα Π. Π. Λύκεια.

 

21) 25 – 1 – 13: Επιστολή προς το ΕΠΕΣ του Λυκείου για το θέμα των εισαγωγικών εξετάσεων στα Π. Π. Λύκεια.

22) Συνάντηση – συζήτηση με τους γονείς της Γ΄ τάξης για το θέμα των εισαγωγικών εξετάσεων στα Π. Π. Λύκεια

 

23) 26 – 1 – 13: Επιστολή προς το ΕΠΕΣ του Γυμνασίου και τους Συλλόγους Διδασκόντων του Γυμνασίου και του Λυκείου για το θέμα των εισαγωγικών εξετάσεων στα Π. Π. Λύκεια.

 

24) 27 – 1 – 13: Συμμετοχή της Προέδρου Ευγενίας Δορκοφίκη – Κομνηνού και της Αντιπροέδρου Ελισάβετ Γκινοσάτη – Ράμμου σε Συμβούλιο του Διασυλλογικού Οργάνου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Π.Π.Σ., στο Π.Π.Σ.Π.Α.

 

25) 29 – 1 – 13: Συνάντηση της Προέδρου Ευγενίας Δορκοφίκη – Κομνηνού  με το ΕΠΕΣ του Γυμνασίου και το Διευθυντή του Λυκείου κο Βογιάννη, για το θέμα των εισαγωγικών εξετάσεων στα Π. Π. Λύκεια.

 

26) 30 – 1 – 13 : Συμμετοχή της Προέδρου Ευγενίας Δορκοφίκη – Κομνηνού και της Αντιπροέδρου Ελισάβετ Γκινοσάτη – Ράμμου σε συνάντηση του Διασυλλογικού Οργάνου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Π.Π.Σ. με τον Πρόεδρο της ΔΕΠΠΣ κ. Γ. Καλκάνη και τον Αντιπρόεδρο της κο Ι. Αντωνίου και κατάθεση υπομνήματος σχετικά με τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Π. Π. Λύκεια.

 

27) 31 – 1 – 13:  Συμμετοχή της Προέδρου Ευγενίας Δορκοφίκη – Κομνηνού και του μέλους Γιάννη Χριστόπουλου σε συνάντηση του Διασυλλογικού Οργάνου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Π.Π.Σ. με τον Υφυπουργό ΠΑΙ.Θ.Π.Α. κο Θ. Παπαθεοδώρου στο Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. και κατάθεση υπομνήματος σχετικά με τις εξετάσεις στα Π. Π. Λύκεια στην ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. (Υπουργός, Υφυπουργός, Γενικός Γραμματέας, Ειδικός Γραμματέας, ΔΕΠΠΣ)

 

28) 1 – 2 – 13: Αγορά (28 Ευρώ) και τοποθέτηση κουρτινόξυλου στην αίθουσα των καλλιτεχνικών. Επισκευή  δέκα (10) καρεκλών της αίθουσας καλλιτεχνικών (47 ευρώ).

 

29) 4 – 2 – 13: Έκδοση Δελτίου Τύπου με το Διασυλλογικό Οργανο των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Π.Π.Σ

 

30) Προσφορά 20 βιβλίων και 54 CD στο σχολείο για τη βιβλιοθήκη του κλπ, χορηγίας της Δ/νσης Γραμμάτων της Γ. Γ. Πολιτισμού (κατόπιν αιτήματός μας).

 

31) Αποσφράγιση των προσφορών για την εκδρομή της Γ΄ Γυμνασίου με τη συμμετοχή της Εφόρου Πόπης Βουμβάκη – Μαυριδοπούλου

 

32) 8 – 2 – 13: Συμμετοχή της Προέδρου Ευγενίας Δορκοφίκη – Κομνηνού σε συνάντηση του Διασυλλογικού Οργάνου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Π.Π.Σ. με τον Υπουργό ΠΑΙ.Θ.Π.Α. κο Κων/νο Αρβανιτόπουλο στο Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.

 

33) 9 – 2 -13:  Προσφορά καφέ στη διάλεξη που διοργανώθηκε από τους κ.κ. Διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

 

34) 17 – 2 – 13: Έκδοση Δελτίου Τύπου με το Διασυλλογικό Οργανο των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Π.Π.Σ

­­­­­­­

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s