Τακτικό Δ.Σ.

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
 ΣΜΥΡΝΗΣ

Λέσβου 4  Τ.Κ  171 23  Ν.Σμύρνη

sylogosev@yahoo.gr

Ν. Σμύρνη, 1-11-2012

                              

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 2

Σήμερα την 1-11-2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, συνήλθε σε συνεδρίαση το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σε απαρτία όλων των τακτικών μελών του.

Στη συνεδρίαση προσήλθε προσκεκλημένος ο Διευθυντής του σχολείου μας κος Νικόλαος Λινάρδος και μέλη του απερχομένου Δ.Σ. για παράδοση – παραλαβή.

Αρχικά τα μέλη ενημερώθηκαν από τον κο Λινάρδο για τα θέματα (καθημερινά , οικονομικά, διοικητικά, εκδηλώσεων) του σχολείου και δέχθηκαν τις ευχές του για καλή θητεία και συνεργασία.

Ενημερώθηκαν επίσης από τον απερχόμενο πρόεδρο του Δ.Σ. Νίκο Κογιουμτσή για τις ενέργειες του προηγούμενου Δ.Σ. και δέχθηκαν τις ευχές του για καλή θητεία.

Η Γενική Γραμματέας του απερχομένου Δ.Σ. Θάλεια Καλαβρυτινού, παρέδωσε το χαρτοφυλάκιό της στην κα Βίκυ Αγγέλη – Λουζιώτη, η Ταμίας του απερχομένου Δ.Σ. το υπόλοιπο του Ταμείου στην κα Ραλλίδα Ανδρονικίδη και το Μέλος του απερχομένου Δ.Σ. Βασίλης Ολύμπιος, τον χειρισμό της ιστοσελίδας του Συλλόγου στον κο Στέφανο Ευαγγέλου.

Στην συνέχεια , τέθηκαν θέματα προς συζήτηση και αποφασίσθηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Οι τακτικές συνεδριάσεις  του Δ.Σ. να γίνονται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα στις 19.30 στο γραφείο του Συλλόγου Γονέων.

2. Να δοθεί οικονομική συνεισφορά, από το ταμείο του Συλλόγου, για την αγορά φωτοτυπικού μηχανήματος για το σχολείο μας, αφού διενεργηθεί έρευνα αγοράς και ληφθούν σχετικές προσφορές.

3. Να δοθεί οικονομική συνεισφορά ποσού 200 ευρώ περίπου, από το ταμείο του συλλόγου, για το Εργαστήριο Τεχνολογίας (κος Διαμάντης).

4. Ενεκρίθη η πληρωμή (ήδη γενόμενης) δαπάνης ποσού 165 ευρώ, από το ταμείο του συλλόγου, για την αγορά μουσικών οργάνων για το μάθημα της Μουσικής (κα Μπρεντάνου).

5. Να παραγγελθεί νέα στρογγυλή σφραγίδα του Συλλόγου, διότι έχει απολεσθεί από απερχόμενα Δ.Σ.

6. Να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα του σχολείου μας, σε συνεργασία με το 15μελές Συμβούλιο και κατόπιν συνεννόησης με τον κο Διευθυντή, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Στο χορό θα παρευρεθούν παιδιά του σχολείου μας, το κόστος εισόδου θα ανέρχεται στα 5 ευρώ (σε περιπτώσεις αδελφών θα βαρύνεται μόνο το ένα παιδί), θα υπάρχει μουσική με D.J. και θα προσφερθεί φαγητό και αναψυκτικά. Οι γονείς θα έχουν συμπληρώσει σχετική βεβαίωση ότι επιτρέπουν στα παιδιά τους να παρευρεθούν.

7. Να κληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση της ολομέλειας του Συλλόγου στις 7-11-12 και σε περίπτωση μη απαρτίας, να επαναληφθεί οριστικά στις 14-11-12 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

8. Να μην εκδοθεί ημερολόγιο για το έτος 2013 (το 2012 είχε κριθεί ζημιογόνο), αλλά ευχετήρια κάρτα (Χριστουγέννων και έτους 2013) . Να γίνει σχετική έρευνα αγοράς και υπολογισμός του κόστους.

9. Να πραγματοποιηθεί συνάντηση με το 15μελές Συμβούλιο του σχολείου μας.

Η Πρόεδρος  :  Ευγενία Δορκοφίκη – Κομνηνού

Η Αντιπρόεδρος  :  Ελισάβετ Γκινοσάτη – Ράμμου

Η Γεν. Γραμματέας   :   Βίκη Αγγέλη – Λουζιώτη

Η Ταμίας   :   Ραλλίς Ανδρονικίδη

Ο Ειδ. Γραμματέας   :  Στέφανος Ευαγγέλου

Η Εφορος   :   Πόπη Βουμβάκη – Μαυριδοπούλου

Το Μέλος   :   Γιάννης Χριστόπουλος

­­­­­­­

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s