16ο Πρακτικό

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
 ΣΜΥΡΝΗΣ

Λέσβου 4  Τ.Κ  171 23  Ν.Σμύρνη
sylogosev@yahoo.gr

16ο    ΠΡΑΚΤΙΚΟ

 Ν.Σμύρνη 3.1.2012

  

                    Σήμερα  3/1/2012, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 7:00 μ..μ. στο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε 2η προγραμματισμένη συνεδρίαση.

Αρχικά τα μέλη ενημερώθηκαν για την έκδοση του ημερολογίου του σχολείου πλαισιωμένο με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των μαθητών με την επιμέλεια της καθηγήτριας της ζωγραφικής κ. Γεωργούδη που τυπώθηκαν και μοιράσθηκαν στους μαθητές πριν από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με το αντίτιμο των  5€.

Ενημερώθηκαν επίσης για το μπουφέ που παραχωρήθηκε στους συμμετέχοντες του προγράμματος «Πολυμερής σύμπραξη σχολείων Comenius: A green Europe is possible by learning sciences together» την ημέρα παρουσίασης του προγράμματος στο σχολείο. Δόθηκαν αναμνηστικές κλειδωθήκες στους φιλοξενούμενους του προγράμματος μαθητές και καθηγητές από την Εσθονία.

Τέλος συζητήθηκε η οργάνωση της καθιερωμένης κοπής της πίττας με τη έναρξη του σχολείου για τους μαθητές και τους καθηγητές σε ώρα που θα καθορίσει ο Δ/ντής του Σχολείου και το κόψιμο της πίτας για τα μέλη του Συλλόγου σε επόμενο χρόνο.

Σε συνέχεια τέθηκαν μερικά θέματα προς συζήτηση και αποφασίστηκαν ομόφωνα τα κάτωθι:

  1. Η οργάνωση της καθιερωμένης κοπής της πίττας με τη έναρξη του σχολείου για τους μαθητές και τους καθηγητές και η διάθεση αναμνηστικών δώρων για μαθητές κάθε τάξης και ενός καθηγητή σε ώρα που θα καθορίσει ο Δ/ντής του Σχολείου. Επίσης το κόψιμο της πίτας για τα μέλη του Συλλόγου σε επόμενο χρόνο.
  2.  Συζητήθηκαν οι εξελίξεις που αφορούν το θέμα εισαγωγής των μαθητών στο Λύκειο. Αναμένεται η επαφή με την Υπουργό Παιδείας κ. Άννα  Διαμαντοπούλου με τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων όλων των προτύπων πειραματικών σχολείων που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή με σκοπό να  εκθέσουν τα ζητήματα που μας αφορούν και στην εξεύρεση λύσεων. Ταυτόχρονα θα κατατεθεί νέα επιστολή με τις θέσεις μας. Η εκπροσώπηση από το δικό μας Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων θα γίνει από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ν. Κογιουμτσή και τον κ. Β. Ολύμπιο.

Ο Αποκριάτικος χορός των μαθητών του Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής που θα γίνει  στις 11 Φεβρουαρίου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου θα συμμετέχουν παιδιά αποκλειστικά μόνο του Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής. Το εισιτήριο θα στοιχίζει 5€ και τα αδέλφια θα πληρώνουν μόνο ένα εισιτήριο.  Tα έξοδα της εκδήλωσης θα ανέρχονται στο ποσό των 450€ περίπου που θα συμπεριλαμβάνει, την αμοιβή για την καθαριότητα της αίθουσας, την αμοιβή του D.J., πίτσες και αναψυκτικά. Θα μοιραστούν ειδική πρόσκληση για όλα τα παιδιά του σχολείου, ενημερωτικό σημείωμα για τους γονείς καθώς και θα τοιχοκολληθούν  στο σχολείο ενημερωτικές αφίσες.

Ο Πρόεδρος :Νίκος Κογιουμτσής

Ο Αντιπρόεδρος :Γιάννης Βασιλόπουλο

Η Γεν. Γραμματέας :Θάλεια Καλαβρυτινού-Σιλιτζόγλου

Η Ταμίας :Χρυσούλα Παππά

Η Ειδ. Γραμματέας :Ευγενία Δορκοφίκη-Κομνηνού

Ο Έφορος : Άννα Καρδαμπίκη

Το Μέλος : Βασίλης Ολύμπιος

­­­­­­­­­­­­­­

Advertisements

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s