15ο Πρακτικό

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
 ΣΜΥΡΝΗΣ

Λέσβου 4  Τ.Κ  171 23  Ν.Σμύρνη
sylogosev@yahoo.gr

15ο    ΠΡΑΚΤΙΚΟ

 Ν.Σμύρνη 13.12.2011

     Σήμερα 13.12.2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.30 μ.μ., στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής  Σμύρνης, συνήλθε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, στην καθιερωμένη συνεδρίασή του

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκαν :

  1. Έγινε ενημέρωση για τα πεπραγμένα της συνάντησης της 11ης Δεκεμβρίου 2011 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Βαρβακείου Σχολής, των Χρυσούλα Παππά,  Ευγενία Δορκοφίκη – Κομνηνού και Βασίλη Ολύμπιου, που εκπροσώπησαν το Δ.Σ., με εκπροσώπους των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων λοιπών Προτύπων Πειραματικών Γυμνασίων,
  2. Αποφασίστηκε η συμμετοχή του Δ.Σ. στην επόμενη συνάντηση στις 18-12-2011 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής με τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων λοιπών Προτύπων Πειραματικών Γυμνασίων.
  3. Ορίστηκε το Μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Ολύμπιος,  ως εκπρόσωπος στη συνάντηση  των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Προτύπων Πειραματικών Γυμνασίων με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠΠΣ.
  4. Αποφασίστηκε η έκδοση σχολικού ημερολογίου έτους 2012.
  5. Διαπιστώθηκε ότι, ο Χριστουγεννιάτικος Χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Δεκαπενταμελούς, δεν δύναται να πραγματοποιηθεί, λόγω εργασιών – επισκευών που θα γίνουν στον προαύλιο χώρο και το γυμναστήριο του σχολείου κατά τις 17 και 18/12/2011. Ο χορός θα πραγματοποιηθεί τις Απόκριες 2012.

Ο Πρόεδρος :Νίκος Κογιουμτσής

Ο Αντιπρόεδρος :Γιάννης Βασιλόπουλο

Η Γεν. Γραμματέας :Θάλεια Καλαβρυτινού-Σιλιτζόγλου

Η Ταμίας :Χρυσούλα Παππά

Η Ειδ. Γραμματέας :Ευγενία Δορκοφίκη-Κομνηνού

Ο Έφορος : Άννα Καρδαμπίκη

Το Μέλος : Βασίλης Ολύμπιος

­­­­­­­­­­­­­­

Σχολιάστε