5ο Πρακτικό

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
 ΣΜΥΡΝΗΣ

Λέσβου 4  Τ.Κ  171 23  Ν.Σμύρνη

 

5ο    ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Σήμερα  18/2/2011, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 7:00 μ..μ. στο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε απαρτία όλων των μελών το Δ.Σ. σε 5η έκτακτη συνεδρίαση με θέμα την επίλυση θεμάτων για την διοργάνωση της εκδήλωσης και ενημέρωση για τρέχοντα θέματα.

Αρχικά τα μέλη ενημερώθηκαν για την συνάντηση στις 2/2/2011 και ημέρα Τετάρτη στο Δημαρχείο Ν.Σμύρνης, του Αντιπροέδρου Γιάννη Βασιλόπουλου, της Γεν. Γραμματέας Θάλειας Καλαβρυτινού και της Εφόρου Άννας Καρδαμπίκη. με το Δήμαρχο Ν. Σμύρνης κ. Σταύρο Τσουλάκη, για την επίλυση των κτιριακών προβλημάτων του Σχολείου ενώ προσκομίσαμε σχετικό έγγραφο.

Ενημερώθηκαν επίσης για την συνάντηση στις 5/2/2011 και ημέρα Σάββατο στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ν. Σμύρνης του Προέδρου Νίκου Κογιουμτσή, της Γεν. Γραμματέας Θάλειας Καλαβρυτινού με την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Κλαίρης Δεληγιάννη που στα πλαίσια γνωριμίας με τα Δ.Σ. των σχολείων του Δήμου, ενημερώθηκε και εγγράφως  για τα κτιριακά προβλήματα του Σχολείου μας ενώ προσκομίσαμε σχετικό έγγραφο.

Στην ίδια συνάντηση πληροφορηθήκαμε για μια σειρά σεμιναρίων της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου  Μάθησης του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ  ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ που αφορούν εμάς τους γονείς. Σε συνεννόηση με την υπεύθυνη ενημερώσαμε με ειδικό έντυπο τους γονείς ώστε οι
ενδιαφερόμενοι να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Τέλος στις 14/2/2011 και ημέρα Δευτέρα η Γεν. Γραμματέας του
Συλλόγου Θάλεια Καλαβρυτινού, ενημέρωσε τον Διευθυντή του Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής Κωνσταντίνο Μιχαλακόπουλο για τον αποκριάτικο χορό των μαθητών που θα γίνει στις 26/2/11, ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00 έως 24:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Σε συνέχεια τέθηκαν μερικά θέματα προς συζήτηση και
αποφασίστηκαν ομόφωνα τα κάτωθι:

  1. Ο Αποκριάτικος χορός των μαθητών του Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής που θα γίνει  στις 26 Φεβρουαρίου 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου θα συμμετέχουν παιδιά αποκλειστικά μόνο του Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής. Το εισιτήριο θα στοιχίζει 5€ και τα αδέλφια θα πληρώνουν μόνο ένα εισιτήριο.  Tα έξοδα της εκδήλωσης θα ανέρχονται στο ποσό των 450€ περίπου που θα συμπεριλαμβάνει, την αμοιβή για την καθαριότητα της αίθουσας, την αμοιβή του D.J., πίτσες και αναψυκτικά. Θα μοιραστούν ειδική πρόσκληση για όλα τα παιδιά του σχολείου, ενημερωτικό σημείωμα για τους γονείς καθώς και θα τοιχοκολληθούν  στο σχολείο ενημερωτικές αφίσες.
  2. Να γίνει νέα συνάντηση με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για τα κτιριακά προβλήματα του Σχολείου σε εύλογο χρονικό διάστημα από τις προηγούμενες συναντήσεις.

Ο Πρόεδρος :Νίκος Κογιουμτσής

Ο Αντιπρόεδρος :Γιάννης Βασιλόπουλος

Η Γεν. Γραμματέας :Θάλεια Καλαβρυτινού-Σιλιτζόγλου

Ο Ταμίας :Αντώνης Φώσκολος

 Η Ειδ. Γραμματέας :Ευγενία Δορκοφίκη-Κομνηνού

Ο Έφορος : Άννα Καρδαμπίκη

Το Μέλος : Βασίλης Ολύμπιος

­­­­­­­­­­­­­­

Advertisements

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s