2ο Πρακτικό

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
 ΣΜΥΡΝΗΣ

Λέσβου 4  Τ.Κ  171 23  Ν.Σμύρνη

 

2ο    ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Σήμερα  14/12/10,ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 7:00 μ..μ. στοΠειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, σε απαρτία όλων των τακτικώνμελών του ΔΣ έγινε έκτακτη συνεδρίαση, με θέμα την επίλυση θεμάτων για την διοργάνωση της εκδήλωσης και την υλοποίηση της ευχετήριας κάρτας για τις γιορτές.

Αρχικά τα μέλη ενημερώθηκαν για την συνάντηση με το Δεκαπενταμελές του Γυμνασίου στις   8/12/10,ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ το πρωί στο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, του Προέδρου του ΔΣ Νίκου Κογιουμτσή,  της Γεν.
Γραμματέας Θάλεια Καλαβρυτινού-Σιλιτζόγλου και της Έφορου Άννα Καρδαμπίκη.

Το Δεκαπενταμελές συμφώνησε για την διοργάνωση του Χορού στο σχολείο το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.  Πρότεινε την ελεύθερη είσοδο για τα αδέλφια και ζήτησε την συμμέτοχή στα κέρδη, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την ελάφρυνση των εξόδων για την εκδρομή της Τρίτης Γυμνασίου.

Ζήτησαν ακόμα την συμβολή του Συλλόγου για θέματα υγιεινής και αυξημένων τιμών του κυλικείου.

Τα μέλη ενημερώθηκαν επίσης για την συνάντηση με την καθηγήτρια των εικαστικών κ. Γεωργούδη η οποία εξέφρασε αδυναμία για την παράδοση στο Δ.Σ. υλικού για την έκδοση του σχολικού καθιερωμένου ημερολογίου.

Σε συνέχεια τέθηκαν μερικά θέματα προς συζήτηση και αποφασίστηκαν ομόφωνα τα κάτωθι:

  1. Η εκδήλωση χορού των μαθητών του Γυμνασίου της Ευαγγελικής σχολής να γίνει  στις 18 Δεκεμβρίου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Θα συμμετέχουν παιδιά αποκλειστικά μόνο του Γυμνασίου της Ευαγγελικής σχολής. Το εισιτήριο θα στοιχίζει 5€ και τα αδέλφια θα πληρώνουν μόνο ένα εισιτήριο.  Tα έξοδα της εκδήλωσης θα ανέρχονται στο ποσό των 450€ περίπου που θα συμπεριλαμβάνει, την αμοιβή για την καθαριότητα της αίθουσας, την αμοιβή του D.J., πίτσες και αναψυκτικά. Θα μοιραστούν ειδική πρόσκληση για όλα τα παιδιά του σχολείου, ενημερωτικό σημείωμα για τους γονείς καθώς και θα τοιχοκολληθούν  στο σχολείο ενημερωτικές αφίσες.
  2. Παρουσιάστηκαν πέντε μακέτες για ευχετήρια κάρτα που σχεδιάστηκαν από την Γεν. Γραμματέα Θάλεια Καλαβρυτινού-Σιλιτζόγλου και επιλέχθηκε μία εξ αυτών. Αποφασίστηκε να μοιραστεί στους γονείς των μαθητών την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου μαζί με τους ελέγχους των μαθητών του σχολείου, ενώ θα δοθεί επίσης στους καθηγητές του σχολείου στις 22 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη και  μερικές ακόμα θα ταχυδρομηθούν σε γραφεία του Υπουργείου Παιδείας, γειτονικών σχολείων και στο Δήμο. Το έξοδο της εκτύπωσης της κάρτας να ανέρχεται στο ποσό των 230€ περίπου.

Ο Πρόεδρος :Νίκος Κογιουμτσής

Ο Αντιπρόεδρος :Γιάννης Βασιλόπουλος

Η Γεν. Γραμματέας :Θάλεια Καλαβρυτινού-Σιλιτζόγλου

Ο Ταμίας :Αντώνης Φώσκολος

 Η Ειδ. Γραμματέας :Ευγενία Δορκοφίκη-Κομνηνού

Ο Έφορος : Άννα Καρδαμπίκη

Το Μέλος : Βασίλης Ολύμπιος

­­­­­­­­­­­­­­

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s