ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

17/12/12009

Αγαπητοί γονείς και κηδεµόνες,

Με το παρόν σηµείωµα σας ανακοινώνουµε ότι ο Χριστουγεννιάτικος εκκλησιασµός του σχολείου µας θα γίνει την Τετάρτη 23 Δεκεµβρίου 2009 και ώρα 8.10- 9.30 π.μ.στον ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νέας Σµύρνης.

Τα παιδιά θα έρθουν κατ’ευθείαν εκεί (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, στάση του τραµ
«Αγία Παρασκευή») και θα επιστρέψουν στο σχολείο συνοδευόµενα από τους
εκπαιδευτικούς από όπου και θα αναχωρήσουν για τα σπίτια τους.

Θα θέλαµε παράλληλα να σας ενηµερώσουµε ότι οι βαθµοί του Α΄τριµήνου θα δοθούν την ίδια ηµέρα, 23 Δεκεµβρίου 2009 και τις ώρες 10.30 – 12.30 από τους υπεύθυνους καθηγητές των τµηµάτων στην αίθουσα του κάθε τµήµατος.

Στο σχολείο θα παραµείνουν κατά το ίδιο χρονικό διάστηµα και οι υπόλοιποι καθηγητές για την απαραίτητη ενηµέρωση των κηδεµόνων σύµφωνα µε το πρόγραµµα που θα έχει αναρτηθεί σχετικά µε το χώρο που θα µπορείτε να τους βρείτε.

Ο τρίτος λόγος που σας αποστέλλουµε το σηµείωµα αυτό είναι για να σας ανακοινώσουµε µε χαρά την έκδοση (µετά από πολλές δυσκολίες) του ετήσιου λευκώµατος του σχολείου µας (που φέτος θα αφορά ξεχωριστά το Γυµνάσιο) και ευελπιστούµε να γίνεται κάθε χρόνο και καλλίτερο.

 Στο σηµείο αυτό χρειάζεται και η δική σας συµβολή µε την καταβολή του ποσού των 10
ευρώ ως κόστους της φροντισµένης – όσο ήταν δυνατόν – έκδοσης. Το φετεινό λεύκωµα βέβαια αφορά κύρια όσους µαθητές είναι τώρα στην Β΄ και Γ΄ τάξη (και φυσικά αυτούς της σηµερινής Α’ Λυκείου που την προηγούµενη χρονιά ανήκαν στην Γ΄ τάξη του σχολείου µας). Θα µπορούν όµως να το προµηθευτούν και όσοι µαθητές γράφτηκαν φέτος στην Α΄ τάξη του σχολείου µας οφού πρώτα το έχουν πάρει όλοι οι προηγούµενοι.

Το µαθητικό λεύκωµα είναι η προσπάθεια να αποτυπώνουµε και να κρατάµε ζωντανές κάποιες στιγµές και εµπειρίες της µαθητικής µας ζωής, όταν πια θα είµαστε σε άλλα µονοπάτια µακρυνά της ζωής µας. Αξίζει να το έχουµε όλοι µας.

Με τις θερµότερες ευχές µας για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισµένο και δηµιουργικό το Νέο Έτος 2010 για τις οικογένειες και ιδιαίτερα για τα παιδιά σας (µας)

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Advertisements

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.