Η χρονιά τελειώνει!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 

Λέσβου 4   Τ.Κ. 171 23 Ν.Σμύρνη

Τηλ.2109347272

E-mail: sylogosev@yahoo.gr

www.sylogos.wordpress.com                    ΙΟΥΝΙΟΣ  2009

 

Αγαπητοί μας γονείς & κηδεμόνες,

Με το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη δράση μας και την επιθυμία για δημιουργικότερη παρουσία του συλλόγου την καινούργια σχολική χρονιά.

Αν και το Δ.Σ. του συλλόγου συστάθηκε σε σώμα ενώ ήδη είχε περάσει το πρώτο τρίμηνο και έχει ύπαρξη μόνο έξι μήνες, προσπάθησε να προσφέρει ότι καλύτερο μπορούσε σε διάφορες εκδηλώσεις του σχολείου πολιτιστικές, επιμορφωτικές ή και  διασκέδασης.

Σίγουρα δεν ήταν ίσως αρκετά αυτά που θα θέλαμε να προσφέρουμε, αλλά πιστεύουμε ότι με τη νέα σχολική χρονιά η παρουσία μας θα γίνει εντονότερη και ουσιαστικότερη. Οι σκέψεις μας για δημιουργικότερη χρονιά περιλαμβάνουν δράσεις περιβαλλοντικού, πολιτιστικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα καθώς επίσης εκδρομές και περισσότερες εκδηλώσεις για τα παιδιά.

Για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε αυτά που θέλουμε, ζητούμε και τη δική σας αρωγή, όχι μόνο την οικονομική μέσω της ετήσιας συνδρομής σας, αλλά και την ενεργό  συμμετοχή σας στις δράσεις αυτές γιατί μόνο συλλογικά θα προσφέρουμε υπηρεσίες στα παιδιά μας και στο σχολείο.

Στην τελευταία συγκέντρωση των γονέων που πραγματοποιήθηκε στις 29/4/2009, πολλοί από εσάς έθεσαν το θέμα της ανεπαρκούς ενημέρωσής τους εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου.

Η αλήθεια είναι ότι η ενημέρωση μέσω ενημερωτικού εντύπου, ενέχει τον  κίνδυνο να ξεχαστεί και να παραπέσει. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε την σελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο ώστε όλοι να έχουμε άμεση ενημέρωση για όλα. Η σελίδα του συλλόγου www.sylogos.wordpress.com ανεβάζει όλες τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. αλλά και μικρά «ρεπορτάζ» από τις εκδηλώσεις του σχολείου. Επιπλέον υπάρχουν πολλά ενημερωτικά και επιμορφωτικά video για τα μαθήματα των παιδιών και όχι μόνο.

Σύντομα στο σχολείο θα υπάρχει και πίνακας ανακοινώσεων του συλλόγου ώστε να καλύψουμε πλήρως το θέμα της έγκαιρης ενημέρωσης.

Κλείνοντας την τελευταία αυτή επιστολή μας της σχολικής χρονιάς 2008-2009 θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε και εμείς να παρευρεθείται στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το σχολείο την Παρασκευή 19/6/2009 ώρα: 8:00 μ.μ. Στην εκδήλωση το Δ.Σ. εκ μέρους του συλλόγου γονέων θα δώσει στους μαθητές της Γ΄γυμνασίου αναμνηστικό δώρο της γυμνασιακής τους «θητείας». Να είστε εκεί!

*Όσα παιδιά της Γ΄γυμνασίου δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στην εκδήλωση να το αναζητήσουν την ημέρα που θα έρθουν να πάρουν τους βαθμούς τους απο το σχολείο.

 

Σας ευχόμαστε «Καλό καλοκαίρι» και καλή επάνοδο για τη νέα σχολική χρονιά.

 

Με εκτίμηση

Το   Δ.Σ. του συλλόγου

logogreen

Advertisements

About sylogosevaggeliki

Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.