Πρακτικά ΔΣ & ΓΣ

Στη συγκεκριμένη σελίδα θα δημοσιεύονται (συνοπτικά) τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Γενικών Συνελεύσεων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Προτύπου Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο ή την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι συνεδριάσεις του ΔΣ που γίνονται συνήθως κάθε πρώτη Τετάρτη εκάστου μήνα στο Γυμνάσιο της Ευαγγελικής Σχολής με προγραμματισμένη ώρα έναρξης στις 19:00, είναι ανοικτές για τα μέλη του συλλόγου, οπότε μπορείτε να παρευρίσκεστε σ’ αυτές όποτε το επιθυμείτε (ανάλογα βέβαια και με τη χωρητικότητα της αίθουσας) για οποιαδήποτε ενημέρωση ή/και ανταλλαγή απόψεων.

Η αρίθμηση των πρακτικών αρχίζει από το 1 μετά τις εκάστοτε αρχαιρεσίες (εκλογές).

______________________________________________________________

 

 

 

Ν. Σμύρνη 20/10/2018

 1o ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

Στη Νέα Σμύρνη, την 20η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, που προέκυψε μετά από τη διενέργεια εκλογών στις 17 Οκτωβρίου 2018, με θέμα συγκρότηση του Δ.Σ. και εκλογή Προεδρείου. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν όλα τα τακτικά μέλη, οι κ.κ. Γιαννούλη Αικατερίνη, Γκιώκα Κωνσταντίνα, Καραχάλιου Στυλιανή, Παπαλεξοπούλου Έλενα, Πιλάλης Χρήστος, Πλυτά Ειρήνη και Ψωμάς Ξενοφών. Η ψηφοφορία για τη σύσταση του νέου ΔΣ ήταν ανοιχτή και ομόφωνη εκτός από τη θέση του Αντιπροέδρου όπου υπήρξαν 3 υποψήφιοι και πραγματοποιήθηκε μυστική ψηφοφορία. Οι τρεις υποψήφιοι ήταν η κα Γκιώκα Κωνσταντίνα (3 ψήφοι), ο κος Πιλάλης Χρήστος (2 ψήφοι) και ο κος Ψωμάς Ξενοφών (2 ψήφοι).  Η σύσταση του νέου Δ.Σ. είναι η παρακάτω:

 Πρόεδρος:                                             Γιαννούλη – Στεφανίδη Αικατερίνη

Αντιπρόεδρος:                                      Γκιώκα Κωνσταντίνα

Γενική Γραμματέας:                              Παπαλεξοπούλου Έλενα

Ταμίας:                                                   Καραχάλιου Στυλιανή

Έφορος:                                                Πλυτά Ειρήνη

Ειδικός Γραμματέας:                            Ψωμάς Ξενοφών

Μέλος:                                                   Πιλάλης Χρήστος

 

Αποφασίστηκαν επίσης τα ακόλουθα:

 1. Η διαχείριση της ιστοσελίδας θα γίνεται εφεξής από την κα Πλυτά Ειρήνη.
 2. Ο προγραμματισμός συνάντησης του απερχόμενου ΔΣ με το νέο, από την Πρόεδρο του Δ.Σ.,  με προτεινόμενη ημερομηνία συνάντησης τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19.30.
 3. Ο προγραμματισμός συνάντησης του νέου Δ.Σ. με τον υποδιευθυντή του σχολείου, από την Πρόεδρο του Δ.Σ.,  με προτεινόμενη ημερομηνία συνάντησης την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12.00.

Σημειώνεται επίσης ότι παραδόθηκε ένα σετ κλειδιών στην Πρόεδρο του Δ.Σ..

 

Για το Δ.Σ.

______________________________________________________________

 

 

 

Ν. Σμύρνη 19/05/2018

 18ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Σάββατο 19/05/2018 και ώρα 9:30 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης το Δ.Σ. του Συλλόγου συνήλθε σε συνεδρίαση των τακτικών μελών του. Απουσίαζαν οι κ.κ. Φ. Δετσαρίδου, Κ. Κλήμη .

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

 1. Να παραγγελθούν 100 t-shirt με το σήμα του σχολείου μας σε διάφορα μεγέθη
 2. Να αγοραστεί ένα ποδήλατο και να το δοθεί ως δώρο με κλήρωση στα παιδιά που θα συμμετέχουν στην καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του σχολείου που θα διοργανωθεί για την αποφοίτηση των παιδιών της Γ’ Γυμνασίου.
 3. Να συνεχιστεί η δράση του Συλλόγου «Μαθήματα Σκάκι» με τις απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν όπως κάθε χρόνο, όπως ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων μαθητών.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου  ΑΠΟΥΣΑ

Ειδικός Γραμματέας   Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα   ΑΠΟΥΣΑ

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

 

 

 

Ν. Σμύρνη 22/04/2018

17ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Κυριακή 22/04/2018 και ώρα 18:00 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης το Δ.Σ. του συλλόγου συνήλθε σε συνεδρίαση των τακτικών μελών του. Απουσίαζε ο κ. Δ. Γεράσης.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα :

 • Η καλοκαιρινή χοροεσπερίδα που είχε αποφασιστεί θα διοργανωθεί αρχές Ιουνίου.
 • ως αναμνηστικό δώρο για την Γ΄ Γυμνασίου να δοθεί φωτογραφία του κάθε τμήματος η οποία θα τοποθετηθεί σε απλή κορνίζα. Μέγιστο κόστος (φωτογράφηση, κορνίζα) για κάθε παιδί δεν θα ξεπεράσει τα 5-6€ καθώς σε αυτό το ύψος ήταν και τα αναμνηστικά των προηγουμένων ετών.
 • να δοθούν σε καθαριστήριο οι κουρτίνες των τμημάτων που είναι μεγάλες και δεν μπόρεσαν να πλυθούν σε οικιακό πλυντήριο, όπως έγινε με τις υπόλοιπες.
 • να προωθηθεί στους γονείς η επιστολή/ αίτημα που έχει κατατεθεί από τα ΔΣ των Συλλόγων γονέων των 4 Προτύπων που εδρεύουν στην Αττική για την ανάληψη του κόστους της μεταφοράς των μαθητών και μαθητριών από το Υπουργείο, προς ενημέρωση και στήριξη του αιτήματος με όποιον τρόπο μπορεί ο κάθε ένας.
 • να προταθεί στον γυμνασιάρχη η διοργάνωση ενημέρωσης των μαθητών για Α΄ βοήθειες από τον κ. Γαβρήλη.
 • η διεξαγωγή παιχνιδιών στις 19/05/2018 στις εγκαταστάσεις του Σχολείου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ομίλου Φυσικής Αγωγής και η συμμετοχή του σχολείου στο Πρόγραμμα «Νοιάζομαι και Δρω», υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την εποπτεία του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Λ. Αθανασόπουλου.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Δετσαρίδου Φρύνη

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Βαρδάκα (Κλήμη)  Κατερίνα

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης  ΑΠΩΝ

 

 

 

 

 

Ν. Σμύρνη 11/03/2018

16ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 

Σήμερα, Κυριακή 11/03/2018 και ώρα 18:30 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης το Δ.Σ. του συλλόγου συνήλθε σε συνεδρίαση των τακτικών μελών του. Απουσίαζε ο κ. Γ. Καζαντζόπουλος

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα :

 • Έγινε απογραφή και καταμέτρηση του ταμείου για το έτος 2017, ώστε το 2018 να υπάρχει νέο βιβλίο ταμείου και αποδείξεις με τον ΑΦΜ.
 • Υπήρξε ενημέρωση από την Πρόεδρο για την εκδρομή της Γ΄ Γυμνασίου.
 • Αποφασίστηκε να δοθεί δωρεά ύψους 420€ προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Λυκείου ως ενίσχυση για την τοποθέτηση συναγερμού στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
 • Αποφασίστηκε να δοθεί δωρεά ύψους 1.000€ προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου ως ενίσχυση για την αγορά ηχοσυστήματος .
 • Αποφασίστηκε στα πλαίσια της δράσης «Νοιάζομαι και Δρω» να πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στην Αίγινα υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
 • Αποφασίστηκε να διοργανωθεί χοροεσπερίδα στο τέλος της σχολικής χρονιάς.
 • Αποφασίστηκε να προσφερθεί καφές και αναψυκτικά στους επιτηρητές καθηγητές που θα συμμετέχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις του Γυμνασίου τον Ιούνιο.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Δετσαρίδου Φρύνη

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Βαρδάκα (Κλήμη)  Κατερίνα

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος  ΑΠΩΝ

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

 

 

 

 

 

 

 

Ν. Σμύρνη 28/01/2018

15ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Κυριακή 28/01/2018 και ώρα 10:30 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων των μαθητών και μαθητριών του Πειραματικού Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρντης με απαρτία των τακτικών μελών του.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα :

 1. Το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς, σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού του.
 2. Η υπογραφή της «Σύμβασης Χρήσης του Συστήματος Ηλεκτρονικής Τραπεζικής WINBANK” μεταξύ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Πρότυπου Γυμνασίου Σμύρνης και της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. Η συγκεκριμένη σύμβαση θα δώσει στο Σύλλογο την δυνατότητα να διενεργεί τραπεζικές συναλλαγές στην Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. από απόσταση, με χρήση ποικίλων τεχνολογικών μεθόδων και υποδομών, όπως ενδεικτικά είναι το διαδίκτυο, το σταθερό τηλεφωνικό δίκτυο, τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.
 3. Η υπογραφή της «Σύμβασης Χορήγησης Εταιρικής Χρεωστικής Κάρτας» μεταξύ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Πρότυπου Γυμνασίου Σμύρνης και της Τράπεζας Πειραιώς ΑΕ
 4. Δίδεται εξουσιοδότηση στην Πρόεδρο προκειμένου να υπογράψει στο όνομα και για λογαριασμό του Συλλόγου τις ως άνω συμβάσεις, με τους όρους και προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτές όπως και σε κάθε άλλο συνημμένο στην παραπάνω σύμβαση παράρτημα ή σχετική πρόσθετη πράξη.
 5. Εξουσιοδοτείται η Πρόεδρος κ. Ελένη Παπακωνσταντίνου και η Ταμίας κ. Κατερίνα Κλήμη για τη χρήση ή πληκτρολόγηση, κατά περίπτωση, του απόρρητου προσωπικού κωδικού αναγνώρισης τους από το σύστημα winbank, θα δεσμεύουν έγκυρα το Σύλλογο σε όλες τις συναλλαγές του, πλην της αγοραπωλησίας μετοχών και τη δυνατότητα εκτέλεσης μη εγχρήματων συναλλαγών.
 6. Εξουσιοδοτείται η Ταμίας κ. Κατερίνα Κλήμη με τη χρήση ή πληκτρολόγηση, κατά περίπτωση, του απόρρητου προσωπικού κωδικού αναγνώρισης ( ΡΙΝ)  να κάνει ανάληψη μετρητών ολόκληρο το 24ωρο, και τις μη εργάσιμες ημέρες, μέσω του δικτύου των ΑΤΜ της Τράπεζας, από τους λογαριασμούς με τους οποίους έχει συνδεθεί η κάρτα, καταθέσεις μετρητών σε λογαριασμό του συνδεδεμένο με την κάρτα, με τη χρησιμοποίηση των ΑΤΜ της Τράπεζας και συνεργαζόμενων Τραπεζών, αγορές αγαθών μέσω ΡΟS με χρέωση του συνδεδεμένων λογαριασμών , ερώτηση υπολοίπου και εκτύπωση κίνησης μέσω  ΑΤΜ για τους συνδεδεμένους λογαριασμούς σύμφωνα με την ως άνω σύμβαση και θα πληροφορούνται το υπόλοιπο των λογαριασμών του Συλλόγου που είναι συνδεδεμένοι με την εταιρική χρεωστική κάρτα.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

 

 

 

 

 

 

 

Ν. Σμύρνη 14/01/2018

14ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Κυριακή 14/01/2018 και ώρα 18:30 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης το Δ.Σ. του συλλόγου συνήλθε σε συνεδρίαση σε συνεδρίαση των τακτικών μελών του. Απουσίαζαν οι κ.κ. Α. Αυδή και Α. Καραογλάνης.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

 1. Υπήρξε ενημέρωση από την Πρόεδρο για την έναρξη δραστηριότητας του Συλλόγου στην Δ.Ο.Υ. και την απόκτηση ΑΦΜ καθώς και κάποιες πληροφορίες για τον τρόπο τήρησης του βιβλίου ταμείου/ εσόδων- εξόδων με το νέο καθεστώς.
 2. Αποφασίστηκε το άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς καθώς και η έκδοση χρεωστικής κάρτας και απόκτηση κωδικών από την Τράπεζα για δυνατότητα τραπεζικών κινήσεων μέσω διαδικτύου. Ακόμη ορίστηκε ότι η ταμίας θα διατηρεί μετρητά μόνο μέχρι το ύψος των 400,00€ ενώ τα υπόλοιπα χρηματικά διαθέσιμα του Συλλόγου θα πρέπει να κατατίθενται στον ανωτέρω τραπεζικό λογαριασμό.
 3. Αποφασίστηκε να προσφέρει ο Σύλλογος μια βασιλόπιτα σε κάθε τμήμα, και μία για το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου, καθώς και το αντίκρισμα του «φλουριού» το οποίο για τους μαθητές θα είναι ένα ζευγάρι ακουστικά και για τους καθηγητές ένα λογοτεχνικό βιβλίο.
 4. Συζητήθηκε η δυνατότητα διοργάνωσης μουσικής βραδιάς σε συνεργασία με την ορχήστρα του ωδείου Π. Φαλήρου στην οποία θα συμμετέχει και η μουσική μπάντα του σχολείου.
 5. Αποφασίστηκε να μην διοργανωθεί αποκριάτικη χοροεσπερίδα και να διοργανωθεί μια εκδήλωση / χοροεσπερίδα στο τέλος της σχολικής χρονιάς.
 6. Αποφασίστηκε να ζητηθούν χορηγίες για την ενίσχυση της συμμετοχής του Ομίλου Ρομποτικής στους Παγκόσμιους διαγωνισμούς Ρομποτικής από ιδιώτες, εταιρίες και δημόσιους φορείς.
 7. Υπήρξε ενημέρωση από την Πρόεδρο ότι η εκδρομή της Γ΄ Γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης  ΑΠΩΝ

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα  ΑΠΟΥΣΑ

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

 

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

                                 Λέσβου 4, 171 23 Ν. Σμύρνη

                            sylogosev@gmail.com

Ν. Σμύρνη 16/12/2017

13ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Σάββατο 16/12/2017 και ώρα 18:30 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης το Δ.Σ. του συλλόγου συνήλθε σε συνεδρίαση με απαρτία των τακτικών μελών του.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν ως μοναδικό θέμα η έκδοση ή μη Αριθμού Φορολογικού Μητρώου από το Σύλλογο όπως ορίζει ο νόμος.

Αποφασίστηκε: α) να γίνει έναρξη εργασιών στην Δ.Ο.Υ., β) να ανατεθεί η παρακολούθηση των λογιστικών βιβλίων το συλλόγου στον κ. Βασίλη Στεφανίδη (μέλος του Συλλόγου) ως αρμόδιου λογιστή, άνευ αμοιβής, όπως από τον ίδιο προτάθηκε, και γ) εξουσιοδοτήθηκε η Πρόεδρος σε συνεργασία με τον λογιστή να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση του ΑΦΜ.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

 

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

                                 Λέσβου 4, 171 23 Ν. Σμύρνη

                            sylogosev@gmail.com

Ν. Σμύρνη 19/11/2017

12ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Κυριακή 19/11/2017 και ώρα 10:30 π.μ. στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης το Δ.Σ. του Συλλόγου συνήλθε σε συνεδρίαση των τακτικών μελών του. Απουσίαζαν οι κ.κ. Κ. Κλήμη και Α. Καραογλανης.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

 

 1. αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα του Συλλόγου το Σάββατο 16/12 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης
 2. για την κάλυψη διάφορων αναγκών των ομίλων που πραγματοποιούνται στο σχολείο, αποφασίστηκε να δοθούν μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς συνολικά 500€. Η κατανομή, λαμβάνοντας υπόψη παλαιότερα αιτήματα των καθηγητών, ανά όμιλο θα είναι :Θεατρικό 200€, Ρητορικής 50€, Ρομποτική 200€ και Καλλιτεχνικών 50€.
 3. αποφασίστηκε να δοθεί το ποσό των 100€ για την αγορά κάποιων αναλωσίμων που θα χρειαστεί το συνεργείου για τον ελαιοχρωματισμό του σχολείου, πέραν των χρωμάτων που είναι χορηγία γονέα, όπως  πινέλα, υλικό κάλυψης του πατώματος κλπ.
 4. αποφασίστηκε να ζητηθεί επίσημο αντίγραφο του καταστατικού του Συλλόγου από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

 

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης ΑΠΩΝ

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα   ΑΠΟΥΣΑ

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

                                 Λέσβου 4, 171 23 Ν. Σμύρνη

                            sylogosev@gmail.com

Ν. Σμύρνη 11/10/2017

11ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Τετάρτη 11/10/2017 και ώρα 20:30 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης το Δ.Σ. του συλλόγου συνήλθε σε συνεδρίαση των τακτικών μελών του. Απουσίαζαν οι κ.κ. Κ. Κλήμη, Γ. Καζατζόπουλος και ο Δ. Γεράσης.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

 1. αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 30 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα όπως ορίζει το καταστατικό.
 2. Υπήρξε ενημέρωση από τον Γυμνασιάρχη κ. Ν. Λινάρδο, μέσω της Προέδρου, ότι η εκδρομή της Γ΄Γυμνασίου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό και θα πρέπει να επιλεγεί προορισμός εντός Ελλάδος, λόγω αλλαγής, από το Μάρτιο 2017, του νόμου πλαισίου που περιγράφει τις εκδρομές των Γυμνασίων και Λυκείων στο εξωτερικό.
 3. αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με το νέο 15μελές συμβούλιο των μαθητών στις 18/10/17.
 4. αποφασίστηκε να γίνει ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατά ατυχημάτων των παιδιών με την Εθνική Ασφαλιστική με κόστος ανά άτομο 3,65€, το οποίο θα καλυφθεί από το σύλλογο το 0,15€ και το υπόλοιπο από το ασφαλισμένο παιδί. Για το λόγο αυτό θα σταλεί επιστολή προς τους γονείς για την επιθυμία τους να συμμετέχουν σε πρόγραμμα ασφάλισης των παιδιών για ατυχήματα εντός του σχολείου σύμφωνα με σχετική προσφορά που έχει κατατεθεί στο ΔΣ του Συλλόγου.
 5. ενημερώθηκε το ΔΣ από την Πρόεδρο ότι υπάρχει χορηγία γονέα τα χρώματα που απαιτούνται για τον ελαιοχρωματισμό των αιθουσών του Γυμνασίου εσωτερικά. Σε συνεννόηση με τον Γυμνασιάρχη θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την πραγματοποίηση του ελαιοχρωματισμού.
 6. αποφασίστηκε να δοθεί το ποσό των 150€ ώστε να ραφτούν κουρτίνες πλήρους συσκότισης της αίθουσας της Τεχνολογίας μετά από σχετικό αίτημα του κ. Διαμάντη.
 7. η Πρόεδρος του Συλλόγου θα βοηθήσει ώστε να διατεθούν τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τη δράση «Νοιάζομαι και Δρώ» για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Ν. Σμύρνης, σε συνεργασία με την Διευθυντή του σχολείου κ. Ν. Λινάρδο.
 8. αποφασίστηκε να τυπωθούν από το Σύλλογο οι κάρτες με τις ζωγραφιές των μαθητών του γυμνασίου μας, οι οποίες είχαν γίνει στα πλαίσια της εκδήλωσης του σχολείου μας με το «Όραμα Ελπίδας» για την ενίσχυση του εθελοντισμού μυελού των οστών. Οι κάρτες θα διανεμηθούν στην εκδήλωση λήξης του προγράμματος με το «Όραμα Ελπίδα» που διοργανώνεται από την ΕΛΜΕ Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων στην Παλαιά Βουλή, στις 11/11/2017.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

 

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα   ΑΠΟΥΣΑ

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος  ΑΠΩΝ

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης  ΑΠΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

                                 Λέσβου 4, 171 23 Ν. Σμύρνη

                            sylogosev@gmail.com

Ν. Σμύρνη 08/09/2017

10ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Πέμπτη 2/11/2016 και ώρα 21:30 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης το Δ.Σ. του συλλόγου συνήλθε σε συνεδρίαση των τακτικών μελών του. Απουσίαζε ο κ. Δ. Γεράσης

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

 1. αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί και για τη σχολική χρονιά 2017-2018 η δράση του Συλλόγου «Μαθήματα Σκάκι» και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.
 2. προγραμματίστηκε την Τετάρτη 13/09/2017 μετά τη συνάντηση του Γυμνασιάρχη με τους γονείς των παιδιών της Α΄ τάξης να ακολουθήσει η ενημέρωση από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη δράση του. Θα προσφερθούν αναψυκτικά.
 3. αποφασίστηκε να διατεθεί το ποσό που απαιτείται (30-50€) για την επισκευή του σιδηρόδρομου της κουρτίνας στην αίθουσα Τεχνολογίας.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης ΑΠΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

                                 Λέσβου 4, 171 23 Ν. Σμύρνη

                            sylogosev@gmail.com

Ν. Σμύρνη 11/06/2017 

9ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Κυριακή 11/06/2017 και ώρα 17:30 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το ΔΣ του Συλλόγου με απαρτία των τακτικών μελών του.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

 1. Αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Παιδείας και άλλους αποδέκτες για τις υπουργικές αποφάσεις που αφορούν τη διδασκαλία της Β΄ ξένης γλώσσας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
 2. Αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή ενημέρωσης προς τους γονείς για το θέμα της διδασκαλίας της Β΄ ξένης γλώσσας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

                                 Λέσβου 4, 171 23 Ν. Σμύρνη

                            sylogosev@gmail.com

Ν. Σμύρνη 28/05/2017

 8ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Κυριακή 28/05/2017 και ώρα 18:30 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου. Απουσίαζαν οι κ.κ. Κ. Κλήμη, Α. Αυδή.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

 1. αποφασίστηκε στις 27/05 να δοθούν στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου οι αναμνηστικές κούπες για την αποφοίτησή τους.
 2. Στις 20/06 θα μεταβούν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά μαθητές του Σχολείου στα πλαίσια προγράμματος του Τμήματος Πληροφορικής. Αποφασίστηκε να τα συνοδέψει και κάποιος εκπρόσωπος από το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
 3. Συζητήθηκε το θέμα της έκδοσης ΑΦΜ και αποφασίστηκε να μην προχωρήσει ακόμα ο Σύλλογος σε αυτή την ενέργεια πριν εξεταστεί περισσότερο το θέμα.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα  ΑΠΟΥΣΑ

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα  ΑΠΟΥΣΑ

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

                                 Λέσβου 4, 171 23 Ν. Σμύρνη

                            sylogosev@gmail.com

 

Ν. Σμύρνη 07/05/2017 

7ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Κυριακή 07/05/2017 και ώρα 18:30 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το ΔΣ του Συλλόγου με απαρτία των τακτικών μελών του και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

 1. Στις 10/5 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου η παρουσίαση του βιβλίου «Όσα φέρνει ο Ταχυδρόμος», το οποίο αποτελεί έκδοση των βραβευμένων διηγημάτων το διαγωνισμού που διοργάνωσε το Γυμνάσιο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα προσφέρει αναψυκτικά, καφέ και βουτήματα στην εκδήλωση.
 2. Στις 17/05 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:50 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου εσπερίδα με θέμα : «Πτυχές Βυζαντινής Ιστορίας» υπό την αιγίδα του Συλλόγου.
 3. Στις 24-25/05 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου η έκθεση «Τεχνολογίας, Εικαστικών, Ομίλων & Προγραμμάτων». Ο Σύλλογος Γονέων θα διαθέσει ποσό 200€ για εδέσματα που θα προσφερθούν στην εκδήλωση καθώς και αναψυκτικά και καφέ.
 4. Στις 27-28/05 και ώρα 19:00 θα παρουσιαστεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου από το Θεατρικό Όμιλο του Σχολείου η θεατρική παράσταση «Ράφτης Κυριών». Ο Σύλλογος Γονέων θα προσφέρει αναψυκτικά, καφέ και βουτήματα.
 5. Αποφασίστηκε να διατεθεί το ποσό των 250€ για την αγορά αναμνηστικών / συλλεκτικών κουπών, οι οποίες θα αναγράφουν το λογότυπο του σχολείου και «απόφοιτη 2016-2017» και να διατεθούν στους αποφοίτους της Γ’ Γυμνασίου.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

                                 Λέσβου 4, 171 23 Ν. Σμύρνη

                            sylogosev@gmail.com

Ν. Σμύρνη 19/03/2017 

6ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. 

 

Σήμερα, Κυριακή 19/03/2017 και ώρα 18:30 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου με απαρτία των τακτικών μελών του.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

 1. Ο Σύλλογος στήριξε και συνόδευσε  τα παιδιά του Ομίλου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του σχολείου μας, που υπό την καθοδήγηση του κ. Παντελή Διαμάντη,  συμμετείχε στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ρομποτικής First Lego League, ο οποίος έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη (11 και 12 Μαρτίου 2017), και κατέλαβε τη 2ηθέση στη κατηγορία «Robot Design/ στρατηγική και καινοτομία» και τη 12η θέση στη γενική κατάταξη μεταξύ 100 διαγωνιζομένων. Για τη συγκεκριμένη δράση αποφασίστηκε και δόθηκαν 120€ για την κάλυψη διαφόρων εξόδων, όπως εκτυπώσει, μπαταρίες και γυροσκόπιο.
 2. Υπήρξε ενημέρωση από την Πρόεδρο για την επίσκεψη του Πατριάρχη Σμύρνης στο σχολείο όπου του δόθηκε πλακέτα από το σχολείο και προσφέρθηκε καφές.
 3. Αποφασίστηκε να δοθεί το ποσό τον 200€ στον Θεατρικό όμιλο προκειμένου να διατεθούν για την ενοικίαση των στολών για τις δύο παραστάσεις που θα δοθούν στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Για τον ίδιο σκοπό υπάρχει ήδη χορηγία γονέα ύψους 50€.
 4. Οριστικοποιήθηκε ότι το ποσό που θα διατεθεί για την αγορά και εκτύπωση των στολών των αθλητικών ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ θα είναι ύψους 350€.
 5. Αποφασίστηκε να διατεθεί το ποσό των 50€ για την αγορά χρωμάτων του ομίλου Εικαστικών που είναι στην ευθύνη της κας Παπαδάκη.
 6. Αποφασίστηκε να συμμετέχει ο Σύλλογος με το ποσό των 530€ στο κόστος συντήρησης των μουσικών οργάνων του σχολείου που βρίσκονται στην αίθουσα εκδηλώσεων καθώς και στην αγορά κάποιων μηχανημάτων, όπως φορητού μικροφώνου κλπ, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από το Σύλλογο Γονέων του Λυκείου τον Οκτώβριο του 2016.
 7. Αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση του Γυμνασιάρχη, του Λυκειάρχη και των δύο Συλλόγων Γονέων προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της ασφάλειας της αίθουσας εκδηλώσεων ώστε να διασφαλιστεί το μέλλον των μουσικών οργάνων και ηχητικού εξοπλισμού που αγοράζονται. Θα προταθεί μάλιστα από το Σύλλογό μας η τοποθέτηση συναγερμού στην αίθουσα, το κόστος της οποίας θα αναληφθεί από εμάς.
 8. Αποφασίστηκε να σταλεί μια επιστολή ενημέρωσης προς τους γονείς για τις δράσεις του Συλλόγου και την διάθεσης των χρημάτων που εισπράττονται από συνδρομές και εκδηλώσεις καθώς και πρόσκληση για εθελοντική συμμετοχή γονέων ανάλογα με τις ανάγκες και την ιδιόκτητα και υπενθύμιση για εξόφληση της ετήσιας συνδρομής.
 9. Αποφασίστηκε η διεξαγωγή παιχνιδιών στις 1/04/2017 στις εγκαταστάσεις του Σχολείου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ομίλου Φυσικής Αγωγής και της συμμετοχής του σχολείου στο Πρόγραμμα «Νοιάζομαι και Δρω», υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την εποπτεία του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Λ. Αθανασόπουλου.
 10. Αποφασίστηκε η συμμετοχή του σχολείου στην Πανελλήνια Δράση Εθελοντισμού, «Let’s do it Greece», με τον καθαρισμό της παραλίας του Μπάτη Π. Φαλήρου στις 2/04/2017,  στα πλαίσια του Προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω», υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την εποπτεία των καθηγητριών κ.κ. Ε. Γκόνου και Μπελεσιώτη.
 11. Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση εκδρομής στις 30/4 στη Σπάρτη, στο Μυστρά, στα πλαίσια του Προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω» με τους ομίλους Ρητορικής και εικαστικών, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την εποπτεία των καθηγητριών κ.κ. Ε. Γκόνου και Παπαδάκη.

 

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και κάποιο γονείς οι οποίοι ζήτησαν να μεταφερθεί στο κ. Γυμνασιάρχη η επιθυμία τους για περισσότερη ενημέρωση γύρω από τις δράσεις και εκδηλώσεις του σχολείου καθώς και καλύτερη οργάνωση την επόμενη σχολική χρονιά για τη λειτουργία των ομίλων.

 

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

 

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας   Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 Λέσβου 4, 171 23 Ν. Σμύρνη

                                         sylogosev@gmail.com

Ν. Σμύρνη 04/02/2017

 5ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Σάββατο 04/02/2017 και ώρα 18:00 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το ΔΣ του Συλλόγου με απαρτία των τακτικών μελών.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

 1. Συζητήθηκαν λεπτομέρειες για τη διοργάνωση της χοροεσπερίδας και ανατέθηκαν εργασίες και αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας να γίνει κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς. Επίσης θα ζητηθεί από χορηγία από τον Σκλαβενίτη για την χοροεσπερίδα.
 2. Αποφασίστηκε να δοθούν 12 μπλουζάκια στα παιδιά του ομίλου Ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που συμμετέχουν στον Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Έρευνας και Καινοτομίας First Lego League που διοργανώνεται στις 19/02/2017 στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.
 3. Αποφασίστηκε να αγοραστούν και τυπωθούν με το λογότυπο του σχολείου στολές για τις ομάδες πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης του σχολείου, οι οποίες θα δίνονται στους μαθητές κατά τη συμμετοχή τους στο σχολικό πρωτάθλημα και θα επιστρέφονται για φύλαξη ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επόμενες αθλητικές εκδηλώσεις.
 4. Υπήρξε ενημέρωση από την πρόεδρο για την Θεματική Εβδομάδα του Υπουργείου Παιδείας και για τα θέματα που θα συζητηθούν. Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε και ο Σύλλογος με μια απογευματινή ομιλία προς τους γονείς και τα παιδία με θέμα τον εθισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προτάθηκε ο κ. Κωναταντίνος Ευάγγελος από το κέντρο συμβουλευτικής «Ήλιος». Επίσης θα ζητηθεί από τον Γυμνασιάρχη ενημέρωση για τα θέματα που κάθε εκπαιδευτικός θα αναπτύξει.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 Λέσβου 4, 171 23 Ν. Σμύρνη

                                   sylogosev@gmail.com

Ν. Σμύρνη 15/01/2017

4ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

  Σήμερα, Σάββατο 15/01/2017 και ώρα 18:00 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το ΔΣ του Συλλόγου με απαρτία των τακτικών μελών του και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

 1. Έγινε απολογισμός της Χριστουγεννιάτικης χοροεσπερίδας. Αποφασίστηκε να διοργανωθεί αποκριάτικη χοροεσπερίδα στις 18 Φεβρουαρίου.
 2. Αποφασίστηκε να δοθούν από τα μέλη του ΔΣ και άλλους γονείς οι βασιλόπιττες για να κόψει το κάθε τμήμα. Από το Σύλλογο προσφέρθηκαν ως δώρο της βασιλόπιττας, έναντι του φλουριού, ακουστικά και ένα βιβλίο για την βασιλόπιττα των καθηγητών.
 3. Θα κατατεθεί αίτημα στο Δήμο Ν. Σμύρνης για την άδεια χρήσης της αίθουσας διεξαγωγής μαθημάτων σκάκι από το Σύλλογο. Με την αίτηση κατατίθεται και το βιογραφικό του δασκάλου.
 4. Αποφασίστηκε να επιχειρηθεί επικοινωνία με τους Συλλόγους Γονέων των άλλων Προτύπων Γυμνασίων σχετικά και με την επιστολή διαμαρτυρίας προς τη ΔΕΠΠΣ για τις αναθέσεις των καθηγητών στα πρότυπα γυμνάσια, αλλά και για συνεργασία, ανταλλαγή απόψεων και πιθανή κοινή δράση αν χρειαστεί.
 5. Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί επίσκεψη μαθητών στο ογκολογικό κέντρο ΕΛΠΙΔΑ, με την κα. Ζάγκου υπό την αιγίδα του Συλλόγου.
 6. Υπήρξε ενημέρωση της Προέδρου σχετικά με το ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε ο Γυμνασιάρχης κ. Λινάρδος στις τρεις δημοσιογράφους της τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ Report διαμαρτυρόμενος καθώς η εκπομπή αναφερόμενη στο Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία δεν επισκέφθηκε κανένα Πρότυπο Σχολείο (Ευαγγελική, Βαρβάκειος, Ανάβρυτα, Ιωνίδειος, Ζωσιμαία) και δεν κατέγραψε τις απόψεις των μελών των εκπαιδευτικών κοινοτήτων τους (διευθυντών, εκπαιδευτικών, μαθητών, γονέων).

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 Λέσβου 4, 171 23 Ν. Σμύρνη

                                        sylogosev@gmail.com

 

Ν.Σμύρνη 10/12/2016 

 3ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. 

 Σήμερα, Σάββατο 10/12/2016 και ώρα 18:00 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το ΔΣ του Συλλόγου με απαρτία των τακτικών μελών του και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

 1. Υπήρξε ενημέρωση της Προέδρου για τη δράση «Μουσικές Εξερευνήσεις» του καθηγητή μουσικής κ. Καλατζή κατά την οποία μέσω του σχολείου θα κλείνονται εισιτήρια σε διάφορες μουσικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής, σε οικονομικές τιμές, ώστε να πηγαίνουν οι μαθητές του σχολείου, που θα δηλώνουν συμμετοχή, ομαδικά με τη συνοδεία του κ. Καλατζή και αποφασίστηκε να γίνεται υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων.
 2. Υπήρξε πρόταση ώστε να γίνονται μαθήματα μουσικής στο σχολείο, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο ωράριο που γίνονται οι όμιλοι. Ο κ. Λινάρδος έχει συναινέσει αλλά τέθηκαν τα ερωτήματα αν χρειάζεται σχετική άδεια από το Δήμο. Αποφασίστηκε να διερευνηθεί το όλο θέμα καλύτερα και μετά να υπάρξει σχετική απόφαση.
 3. Αποφασίστηκε να αποσταλεί μια επιστολή «διαμαρτυρίας» προς τη ΔΕΠΠΣ σχετικά με τον τρόπο επιλογής των καθηγητών για το σχολικό έτος 2016- 2017, η οποία έγινε ως 2η ή και 3η ανάθεση και όχι αποκλειστική απασχόληση στο Σχολείο μας, κάτι το οποίο δεν συνάδει με τις απαιτήσεις ενός Πρότυπου Σχολείου όπως η Ευαγγελική Σχολή.
 4. Αποφασίστηκε η επίσκεψη του ομίλου Ρητορικής που γίνεται από την κα. Γκόνου στο Μπενάκειο Μουσείο στις 20/01/2017 να γίνει υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων.
 5. Αποφασίστηκε να δοθούν στο Λύκειο, μετά από σχετικό αίτημα του προέδρου του Συλλόγου Γονέων Λυκείου κ. Χριστόπουλο 65 μπλουζάκια T-SHIRT με το λογότυπο του σχολείου που διαθέτει ο Σύλλογός μας. Τα μπλουζάκια θα διατεθούν στη τιμή κόστους και προορίζονται για τα παιδιά που φιλοξενεί το Λύκειο στο πλαίσιο προγράμματος ERASMUS.
 6. Αποφασίστηκε να αγοραστούν κορδέλες και χριστουγεννιάτικα υλικά που θα δοθούν στην κα. Κοπτερίδου, για τη δημιουργία διακοσμητικών που θα διατεθούν στο Χριστουγεννιάτικο bazaar, ύψους περίπου 60€.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 Λέσβου 4, 171 23 Ν. Σμύρνη

                                       sylogosev@gmail.com

Ν.Σμύρνη 23/11/16

 2ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Τετάρτη 23/11/2016 και ώρα 18:00 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου με απαρτία των τακτικών μελών του.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

 1. Υπήρξε ενημέρωση της Προέδρου για τη δράση «Πάμε θέατρο» της καθηγήτριας κας Γκότση κατά την οποία μέσω του σχολείου θα κλείνονται εισιτήρια σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, σε οικονομικές τιμές, ώστε να πηγαίνουν οι μαθητές του σχολείου, που θα δηλώνουν συμμετοχή, αποφασίστηκε να γίνεται υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων.
 2. Υπήρξε ενημέρωση για την εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίου με το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για «Την Υποστήριξη Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Αιμοποιητικών Κυττάρων» υπό την ευθύνη της κας. Ζάγκου και την υποστήριξη της εκδήλωσης από των σύλλογο την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016.
 3. Αποφασίστηκε να έρθει ο Σύλλογος σε συνεννόηση με το Γυμνασιάρχη ώστε να τοποθετηθεί φωτισμός στην ράμπα του σχολείου.
 4. Αποφασίστηκε να κληθεί η Γεωπονική Σχολή για να κόψει τα ξερά δέντρα που βρίσκονται στο περίβολο χώρο του σχολείου και να τα αντικαταστήσει με νέα.
 5. Υπήρξε ενημέρωση από την πρόεδρο για την εκδρομή της Γ΄ Γυμνασίου το προσεχή Μάρτιο 2017 στο CERN.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Δετσαρίδου Φρύνη

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

 

                                        Ν.Σμύρνη, 02/11/2016

1ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

Σήμερα, Τετάρτη 2/11/2016 και ώρα 21:30 στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συγκροτήθηκε σε σώμα, το νέο Δ.Σ. του συλλόγου και συνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση με απαρτία των τακτικών μελών του και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

 1. κατανομή αρμοδιοτήτων για : α) τη δράση του Συλλόγου «Μαθήματα Σκάκι» ανέλαβε ο Αντιπρόεδρος κ. Καραογλάνης Αντώνης και β) τη διαχείριση της ιστοσελίδας του Συλλόγου το μέλος Γεράσης Δημήτρης.
 2. συνάντηση την Τετάρτη 9/11/2016 και ώρα 21:00 με το απερχόμενο Δ.Σ. για ενημέρωση και παράδοση-παραλαβή.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

 Πρόεδρος                    Παπακωνσταντίνου Ελένη

Αντιπρόεδρος             Καραογλάνης Αντώνης

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας  Αυδή Αλίνα

Ταμίας                          Κλήμη Κατερίνα

Έφορος                        Καζαντζόπουλος Γιώργος

Μέλος                           Γεράσης Δημήτρης

 

 

 

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ετήσιας τακτικής Γ.Σ. 16.10.2016 (εκλογοαπολογιστική)

 Κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και, στην οποία υπήρξε απαρτία βάσει του καταστατικού,  συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

 1. Έγινε ο Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. 2014-2016 για τα πεπραγμένα της θητείας του.
 2. Παρουσιάστηκε η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής, έγινε η έγκριση του οικονομικού απολογισμού και δόθηκε από τη ΓΣ η απαλλαγή του Δ.Σ. 2014-2016.
 3. Έγινε η Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές. Εξελέγησαν τα μέλη του Συλλόγου, κ.κ.  Βουρδουμπάκη Μαίρη,  Καραγεώργου Μαρία,  Λινίδης Παναγιώτης  και Μαρούτσος Δημήτρης,
 4. Η Γενική Συνέλευση, αποφάσισε η ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη των εκπροσώπων του Συλλόγου να είναι η Τετάρτη 26/10/2016, 08:00 – 18:00
 5. Παρουσιάστηκαν στη Γενική Συνέλευση, υποψήφιοι για τα θεσμικά όργανα του Συλλόγου (Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή, εκπροσώπων στην Ένωση Γονέων Ν. Σμύρνης, εκπροσώπου στο Σχολικό Συμβούλιο).

Πρόεδρος                   Παναγιώτης Καριώρης

Αντιπρόεδρος             Ιωάννης Νινιός

Γ. Γραμματέας           Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας   Σωτήρης Μπούζας

Ταμίας                         Ουρανία Κολιού

Μέλος                         Πέγκυ Πέππα

Έφορος                      Ντιάνα Μιχαλοπούλου

 

 

 

 

13ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

Σήμερα, Τρίτη 04/10/2016 και ώρα 19:00μ.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου των τακτικών μελών του.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

 1. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση για τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της διετίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής στις 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:00. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία (1/2 +1 ταμειακώς ενήμερων μελών) η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 23/10 την ίδια ώρα με όσα μέλη και να παρευρεθούν, όπως ορίζεται από το καταστατικό του Συλλόγου.
 1. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ για τη διετία 2016-2017 και 2017-2018 προτείνεται να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26/10 από 8:00 έως 18:00.
 1. Να εκτυπωθεί σε μεγάλη διάσταση, 2,75×0,60μ μία πανοραμική φωτογραφία της Σμύρνης και να τοποθετηθεί σε κοινόχρηστο χώρο του Σχολείου, υπεύθυνος κ. Μπούζας.
 1. Να εξεταστεί το ενδεχόμενο δενδροφύτευσης σε επιλεγμένα σημεία στο προαύλιο του σχολείου, υπεύθυνος κ. Νινιός.
 1. Να επιδιορθωθεί ο φωτισμός στη ράμπα προς τον άνω όροφο καθώς όταν υπάρχουν εκδηλώσεις της σχολής υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, υπεύθυνος κ. Νινιός.
 1. Να επιδιορθωθούν οι στύλοι του διχτιού βόλεϊ και κάποια σημεία στην τοιχοποιία της Σχολής.

Τα τρία τελευταία θέματα (4,5,6) θα συζητηθούν με τον διευθυντή του Γυμνασίου και θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να συνδράμει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου αλλά και ο Σύλλογος.

 1. Να αγοραστούν δαπάνη του Συλλόγου δύο ρομπότ τύπου Lego mindstorm για το εργαστήριο του κ. Διαμάντη ώστε να ξεκινήσει ο όμιλος ρομποτικής για το τρέχον σχολικό έτος.

Επίσης τα μέλη ενημερώθηκαν:

 1. για την έναρξη των μαθημάτων σκάκι και για το τρέχον σχολικό έτος. Υπεύθυνος ο Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου, κ. Μπούζα Σωτήρη.
 2.  Λόγω των προβλημάτων παραγγελίας και εισαγωγής από τις Η.Π.Α. του ηλεκτροεγκεφαλογράφου για το εργαστήριο Φυσικής (υπεύθυνος καθηγητής κ. Τσιλιούκας) η χορηγία των super market Σκλαβενίτη προς τη Σχολή θα αντικατασταθεί με μικροσκόπια.
 3. Για την κάλυψη ωρών στο μάθημα των μαθηματικών ύστερα από την απόσπαση του κ. Βλάχου. Οι ώρες καλύφθηκαν από εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου μας και από εκπαιδευτικό άλλου σχολείου, ο οποίος θα διδάσκει το μάθημα στο τμήμα Β2. Ειδικά για τον εκπαιδευτικό αυτό έχει εκφραστεί δυσαρέσκεια από γονείς του τμήματος καθώς δεν είναι από τους καθηγητές του πρότυπου Γυμνασίου.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Η τελευταία αυτή συνεδρίαση του ΔΣ πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Sea View Hotel στη Γλυφάδα, ύστερα από πρόσκληση των ιδιοκτητών και μελών του ΔΣ κ. Γιάνκου Νινιού και κ. Πέγκυς Πέππα, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη θερμή και φιλόξενη υποδοχή.

Πρόεδρος                   Παναγιώτης Καριώρης

Αντιπρόεδρος             Ιωάννης Νινιός

Γ. Γραμματέας           Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας   Σωτήρης Μπούζας

Ταμίας                         Ουρανία Κολιού

Μέλος                         Πέγκυ Πέππα

Έφορος                      Ντιάνα Μιχαλοπούλου   απούσα

 

12ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

Σήμερα, Τρίτη 12/4/2016 και ώρα 19:00μ.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου των τακτικών μελών του.

Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για τα παρακάτω θέματα:

 1. Η 4ήμερη εκδρομή της Γ’ τάξης στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε χωρίς απρόοπτα και με επιτυχία.
 2. Παρελήφθησαν 100 νέες κούπες προς διάθεση.
 3. Άνοιξε ο ιστότοπος για εγγραφή των απόφοιτων μαθητών του Γυμνασίου μας στο Λύκειο της Ευαγγελική. Θα υπάρξουν και νέες θέσεις για αποφοίτους άλλων γυμνασίων με εξετάσεις καθώς θα δημιουργηθεί και 4ο τμήμα στην Α΄Λυκείου. Αυτό συμβαίνει μία φορά ανά τρία έτη.
 4. Η εισαγωγή νέων μαθητών στο Γυμνάσιο για το σχολικό έτος 2016-2017 θα γίνει με εξετάσεις.
 5. Την Τετάρτη 13/4 είναι η εθελοντική αιμοδοσία (απαραίτητο ΑΔΤ και ΑΜΚΑ).
 6. Την Παρασκευή 15/4 θα πραγματοποιηθεί η Εκδήλωση του Εργαστηρίου και Ομίλου Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικής Γραφής ώρα 17.00– 21.45 Υπεύθυνη εκπαιδευτικός η κ. Μέντη επιθυμεί την υποστήριξη του Συλλόγου, τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης (Παναγιώτης) και την προσφορά καφέ στους παρευρισκόμενους, κόστος 10 ευρώ.
 1. Το Σάβbατο 16/4 θα πραγματοποιηθεί το Evaggeliki School Festival όπου συμμετέχει και το Γυμνάσιό μας. Το βάρος της εκδήλωσης πέφτει στο Λύκειο (15μελές μαθητών και Σύλλογο Γονέων) αλλά ο θεσμός του φεστιβάλ αντικατοπτρίζει την πρωτοπορία της Ευαγγελικής Σχολής.
 2. Την Κυριακή 17/4 πραγματοποιείται η μονοήμερη εκδρομή των ομίλων Τεχνολογίας και Φιλαναγνωσίας στη Δημητσάνα, Μουσείο Υδροκίνησης και Βιβλιοθήκη. Υπεύθυνοι καθηγητές Διαμάντης, Αθανασόπουλος, Παπαδάκη, Μέντη κ.ά. Η εκδρομή τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου.
 3. Το photobook δεν θα κατασκευαστεί λόγω κόστους (15ευρώ). Ωστόσο η φωτογράφιση των τμημάτων πραγματοποιήθηκε από τον κ. Δίπλα, μέλος του Συλλόγου μας και επαγγελματία φωτογράφο, για τη δημιουργία πολυσέλιδου Λευκώματος τριετίας με φωτογραφίες, κείμενα κ.ά. Την ευθύνη έχει η φιλόλογος κ. Μέντη.

Επίσης συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

 1. Η Γιορτή Τεχνολογίας του Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής θα πραγματοποιηθεί 11-12 Μαΐου 2016 στην αίθουσα του Συλλόγου Ιμβρίων. Υπεύθυνη  εκπαιδευτικός για τη διοργάνωση είναι πρωτίστως η κ. Κοπτερίδου. Μας ζητήθηκε η οικονομική ενίσχυση.                                                                             Αναλυτικότερα:  προτάθηκε να δώσουμε σε σχολή σεφ 150 ευρώ για να προετοιμάσει μερικά εδέσματα, τα πιο θεαματικά και περίτεχνα ως βιτρίνα και τα υπόλοιπα κέικ, μπισκότα, γλυκά να τα αναλάβει το ταμείο του Συλλόγου. Επιπλέον εγκρίθηκε η δαπάνη 50 ευρώ επιπλέον για ποτήρια, πιάτα, κλπ. Καθώς και η διάθεση μίας δωροεπιταγής 50 ευρώ από τον Σκλαβενίτη για  αναψυκτικά, χυμούς και άλλα η οποία έχει περισσέψει από τον αποκριάτικο χορό. Ακόμα θα ζητηθεί από την ίδια αλυσίδα super market η δυνατότητα νέας χορηγίας.
 1. Η θεατρική παράσταση του ομίλου είναι το Σάββατο, 23/4 και την Κυριακή, 24/4 (Λαζάρου και Βαΐων, αντίστοιχα). Ο κ. πρόεδρος του Συλλόγου, κ.Καριώρης θα είναι και στις δύο παραστάσεις για τη βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση, την οποία θα προσφέρει αφιλοκερδώς.
 2. Αποφασίστηκε η παραγγελία του ενθύμιου των μαθητών της Γ’ τάξης. Οικονομικότερη προσφορά δόθηκε στα 224 ευρώ.
 3. Το αναμνηστικό DVD δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από γονείς και μαθητές.
 4. Η φιλόλογος κ. Ζάγκου ζήτησε από τον Σύλλογο μας να υποστηρίξει εκδήλωση στη Σχολή κατά τα μέσα Μαΐου, όπου θα τιμηθεί το ζεύγος Κουνάδη για την προσφορά τους στον όμιλο της κ Ζάγκου και το ΔΣ αποφάσισε θετικά.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                    Παναγιώτης Καριώρης

Αντιπρόεδρος              Ιωάννης Νινιός

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας   Σωτήρης Μπούζας

Ταμίας                         Ουρανία Κολιού

Μέλος                         Πέγκυ Πέππα

Έφορος                         Ντιάνα Μιχαλοπούλου

 

 

11ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

Σήμερα, Τετάρτη 02/3/2016 και ώρα 18:00μ.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου των τακτικών μελών του. Απούσα  η έφορος κα Ντιάνα Μιχαλοπούλου.

Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για τα παρακάτω θέματα:

 1. Τα μέλη του ΔΣ συζήτησαν για τις προετοιμασίες της αποκριάτικης χοροεσπερίδας και έγινε καταμερισμός εργασιών για την επιτυχία της.
 1. Το Σαββατοκύριακο 27-28/2 ολοκληρώθηκε η επέκταση του δικτύου σε 8 οκτώ διδακτικές αίθουσες.
 1. Ο όμιλος σκάκι έχει μεγάλη ανταπόκριση από τους μαθητές της Σχολής χάρη στις ενέργειες και τη φροντίδα του Ειδικού Γραμματέα του Συλλόγου κ. Μπούζα Σωτήρη.
 1. Την Κυριακή 3 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή του Συλλόγου Γονέων στο Μοναστήρι του Οσίου Λουκά στη Βοιωτία. Στο μοναστήρι θα μας ξεναγήσει ο γονέας κ. Πλάτωνας Πετρίδης, καθηγητής Βυζαντινής Αρχαιολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 1. Η αιμοδοσία της Σχολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/4 σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Βούλας Ασκληπιείο. Ο ελάχιστος αριθμός αιμοδοτών 30 άτομα. Η αιμοδοσία συνδιοργανώνεται με το Λύκειο Ευαγγελικής και το Σύλλογο αποφοίτων.
 1. Η 4-ήμερη εκδρομή της Γ΄τάξης θα πραγματοποιηθεί στις 7-11/4/2016 στη Θεσσαλονίκη.
 1. Την Παρασκευή 15/4, θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα Φιλαναγνωσίας (υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Μέντη). Ο Σύλλογος Γονέων θα υποστηρίξει την εκδήλωση.
 1. Το φεστιβάλ θεσμός της Σχολής «Ευαγγελική School Festival» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/4 στον 1ο όροφο της Σχολής. Η συναυλία αρχίζει με group από μαθητές του Γυμνασίου μας.
 1. Την Κυριακή, 17/4 θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα και στην ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας στο νομό Αρκαδίας. Διοργανώνεται από τους ομίλους Τεχνολογίας και Φιλαναγνωσίας υπό την αιγίδα του Συλλόγου μας. Οι εκδρομείς θα γευματίσουν σε παραδοσιακή ταβέρνα σε διπλανό χωριό.
 1. Θα προχωρήσει η δωρεά 1 τμχ ηλεκτρο-εγκεφαλογράφου, χορηγία των Super Market Σκλαβενίτη στον όμιλο Φυσικής (υπεύθυνος καθηγητής κ. Τσιλιούκας).

Εγκρίθηκαν τα παρακάτω:

 1. Θα γίνει Ομαδική φωτογράφιση των τμημάτων. Αναλαμβάνει πατέρας/μέλος του Συλλόγου μας, επαγγελματίας φωτογράφος, κ. Δίπλας. Θα αποσταλεί από τον Σύλλογο έντυπο ενημέρωσης και συναίνεσης στους γονείς.
 1. Θα γίνει Βιντεοσκόπηση των μαθητών της Γ΄τάξης από τον πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Καριώρη, ο οποίος θα προσφέρει δωρεάν την εργασία του για τη δημιουργία αναμνηστικού DVD. Θα αποσταλεί έντυπο ενημέρωσης και συναίνεσης στους γονείς.
 1. Η προμήθεια δύο σάκων μεταφοράς και φύλαξης των μπαλών γυμναστικής (αίτημα του καθηγητή φυσικής αγωγής κου Αθανασόπουλου)

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                   Παναγιώτης Καριώρης

Αντιπρόεδρος             Ιωάννης Νινιός

Γ. Γραμματέας           Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας  Σωτήρης Μπούζας

Ταμίας                        Ουρανία Κολιού

Μέλος                        Πέγκυ Πέππα

Έφορος                       Ντιάνα Μιχαλοπούλου   απούσα

 

 

 

10ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

Σήμερα, Τετάρτη 02/12/2015 και ώρα 18:00μ.μ. στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου των τακτικών μελών του.

Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

 1. Τα μέλη του ΔΣ ενημερώθηκαν για τις προετοιμασίες της χοροεσπερίδας και έγινε καταμερισμός εργασιών για την επιτυχία της.
 1. Κοινοποιήθηκε σε όλα τα μέλη του Συλλόγου η ανάγκη επέκτασης του δικτύου σε 8 οκτώ διδακτικές αίθουσες. Εάν δεν βρεθεί ηλεκτρολόγος μεταξύ των γονέων ώστε να υπάρχει δωρεάν εργασία θα αναζητήσουμε οικονομικές προσφορές από επαγγελματίες του χώρου.
 1. Ενημερώθηκαν τα μέλη για την δωρεάν διανομή ακτινιδίων από το δήμο Ν. Σμύρνης.
 1. Αντικαταστάθηκαν όλες οι οθόνες του παλιού εργαστηρίου Πληροφορικής με νέου τύπου, TFT ύστερα από την δωρεά γονέων, της τράπεζας Alpha Bank και της μουσικής σκηνής «Ο Σταυρός του Νότου».
 1. Προγραμματίστηκαν οι ενδοσχολικοί αγώνες Σκάκι για την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015. Την οργάνωση ανέλαβε ο ειδικός γραμματέας του ΔΣ κ. Σωτήρης Μπούζας.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                   Παναγιώτης Καριώρης

Αντιπρόεδρος             Ιωάννης Νινιός

Γ. Γραμματέας           Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας   Σωτήρης Μπούζας

Ταμίας                         Ουρανία Κολιού

Μέλος                         Πέγκυ Πέππα

Έφορος                      Ντιάνα Μιχαλοπούλου

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Γ.Σ 2015

Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4-11-2015. Αρχικά υπήρξε ενημέρωση από τον πρόεδρο για τα πεπραγμένα του σχολικού έτους 2014-2015.

Συγκεκριμένα:

 1. ο Σύλλογος Γονέων υποστήριξε διάφορες δράσεις του σχολείου ποικιλοτρόπως, όπως βιντεοσκόπηση, παροχή καφέ/αναψυκτικών/σνακ,
 2. διοργανώθηκαν δύο χοροεσπερίδες, μια Χριστουγεννιάτικη και μια αποκριάτικη,
 3. τοποθετήθηκαν μεμβράνες για σκίαση δύο αιθουσών. Επιλέχθηκαν οι μεμβράνες αν και πιο δαπανηρές, λόγω της ιδιαιτερότητας των παραθύρων των συγκεκριμένων αιθουσών που είναι ημικυκλικά στο επάνω μέρος και δεν εξυπηρετεί η τοποθέτηση κουρτινών.
 4. αγοράστηκαν δαπάνη του Συλλόγου Γονέων κονκάρδες και αναμνηστικά που δόθηκαν στους μαθητές σε εκδηλώσεις του σχολείου. Αποφοίτηση μαθητών Γ’τάξης, ρητορικοί και ιστορικοί αγώνες.

Στη συνέχεια τα μέλη του Συλλόγου ενημερώθηκαν, συζήτησαν και αποφάσισαν τα παρακάτω για το τρέχον σχολικό έτος:

 1. Επέκταση δικτύου υπολογιστών σε όσες αίθουσες του Γυμνασίου δεν έχουν. Αποφασίστηκε να ζητηθούν οικονομικές προσφορές και να υλοποιηθεί το έργο δαπάνη του ταμείου του Συλλόγου Γονέων εφόσον δεν καλυφθεί η δαπάνη από το δήμο ή δεν βρεθεί χορηγός.
 2. Αντικατάσταση οθονών CRT με TFT στα εργαστήριο πληροφορικής και υπολογιστών με ελάχιστες απαιτήσεις: επεξεργαστής τουλάχιστον 2πύρηνος ή 4πύρηνος, μνήμη RAM >= 4 GB, σκληρός δίσκος >= 500 GB. Αποφασίστηκε όσοι γονείς επιθυμούν να απευθυνθούν σε εταιρείες ή τράπεζες για δωρεά προς το σχολείο αποσυρόμενου εξοπλισμού. Εάν δεν υπάρχει ανταπόκριση να απευθυνθούμε σε χορηγούς.
 3. Ανεύρεση χορηγού για την αγορά EEG (ηλεκτροεγκεφαλογράφου για τη μελέτη της δομής και λειτουργίας του εγκεφάλου) για τον όμιλο Φυσικών Επιστημών (διδάσκων κ. Τσιλιούκας). Το κόστος για δύο EEG ανέρχεται στο ποσό των 1500 ευρώ περίπου.
 4. Ομαδική ασφάλιση μαθητών προς 2 ευρώ/μαθητή για όλη τη Σχολική περίοδο. Η ασφάλιση είναι προαιρετική και παρέχει μεταξύ άλλων την κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών εξόδων από ατύχημα. Ανεξαρτήτως εάν τα έξοδα πραγματοποιήθηκαν εντός ή εκτός Νοσοκομείου ή Κλινικής και έως του ποσού των 1.000 €. Οι καλύψεις ισχύουν κατά την διάρκεια των ωρών διδασκαλίας, των διαλειμμάτων. Επίσης, κατά την διάρκεια συμμετοχής των μαθητών σε εκδρομές, εκδηλώσεις, καθώς και άλλες δραστηριότητες που γίνονται υπό την επίβλεψη της Δ/νσης του Σχολείου. Θα διερευνηθεί αν είναι δυνατή η κάλυψη μέσω ομαδικής ασφάλισης από το Σύλλογο Γονέων.

Για τη βελτίωση των οικονομικών του Συλλόγου αποφασίστηκαν:

 • η υπενθύμιση της καταβολής της ετήσιας συνδρομής σε όσους γονείς δεν την έχουν καταβάλει ακόμα καθώς αποτελεί το μοναδικό έσοδο του Συλλόγου.
 • η διενέργεια λαχειοφόρου αγοράς με πρώτο δώρο φορητό υπολογιστή (Dell i5, 4GB μνήμη) καθώς και άλλα δώρα που μπορούν να προσφέρουν γονείς και φίλοι του Συλλόγου Γονέων. Οι λαχνοί θα διατίθενται προς ένα ευρώ έκαστος και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στη Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα των μαθητών. Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να αγοράζουν λαχνούς κάθε Τετάρτη από τα μέλη του ΔΣ που θα βρίσκονται στο φυλάκιο της Σχολής. Επίσης όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν μπλοκ λαχνών για πώληση σε γνωστούς και φίλους.
 • Διάθεση αναμνηστικών αντικειμένων σε συμβολική τιμή (κούπα, polo, t-shirt με το σήμα της Σχολής).

Τέλος οι γονείς ενημερώθηκαν για:

 • τη διοργάνωση χοροεσπερίδων για τους μαθητές τα Χριστούγεννα και την Αποκριά. Οι χοροεσπερίδες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής σε συνεργασία με το 15μελές Συμβούλιο μαθητών.
 • τη φωτογράφιση των μαθητών ανά τμήμα προς το τέλος του σχολικού έτους (με προαιρετική αγορά της φωτογραφίας).
 • τη διοργάνωση μαθημάτων Σκάκι για όσους μαθητές επιθυμούν. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή μετά τη λήξη των μαθημάτων σε αίθουσα της Σχολής υπό την ευθύνη του Συλλόγου Γονέων.
 • Διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας Γονέων – ενηλίκων σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας για την συγκέντρωση μονάδων στην Τράπεζα αίματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Σχολής (Αριθμός Μητρώου ΕΜΑ:10850).

Τέλος συζητήθηκε με τους γονείς των μαθητών της Γ΄ τάξης ποια θα ήταν η πρόθεση-επιθυμία τους για την 5-ήμερη εκδρομή των παιδιών που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Πρόεδρος                   Παναγιώτης Καριώρης

Αντιπρόεδρος             Ιωάννης Νινιός

Γ. Γραμματέας           Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας   Σωτήρης Μπούζας

Ταμίας                         Ουρανία Κολιού

Έφορος                       Ντιάνα Μιχαλοπούλου

Μέλος                         Πέγκυ Πέππα

 

 

9ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

Σήμερα, Τετάρτη 07/10/2015 και ώρα 7:00μ.μ. στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου των τακτικών μελών του. Απόντες η κα Νάντια Μιχαλοπούλου και ο κ. Σωτήρης Μπούζας.

Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

 1. Σε σχετικό ερώτημα που απευθύνθηκε στον κ. Λινάρδο για την εαρινή εκδρομή της Γ’ τάξης, η απάντησή του ήταν ότι θα πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό της χώρας καθώς δεν υπάρχει πρόγραμμα ή άλλο πλαίσιο για την ένταξη της εκδρομής στο εξωτερικό.
 1. Αποφασίστηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου να πραγματοποιηθεί στις 4/11, και ώρα 19:00 με θέματα τον απολογισμό της προηγούμενης σχολικής χρονιάς και στόχοι για την νέα. Η ενημέρωση των μελών θα γίνει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ανάρτηση στον ιστότοπο του σχολείου.
 1. Σχετικά με ερώτημα γονέων για την δυνατότητα ύπαρξης αίθουσας ώστε να μπορούν να γευματίζουν όσα παιδιά επιθυμούν μετά τη λήξη του σχολικού ωραρίου και πριν την έναρξη των ομίλων η απάντηση του κ. Γυμνασιάρχη ήταν αρνητική καθώς όλες οι αίθουσες διατίθεται για τους ομίλους.
 1. Στις 14/11 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου με το νέο 15μελές συμβούλιο των μαθητών στην 1η διδακτική ώρα για γνωριμία και συνεργασία.
 1. Λόγω οικονομικής αδυναμίας του σχολείου αποφασίστηκε να καλυφθούν από το ταμείο του Συλλόγου : α) είδη φαρμακείου, κόστους 25€ και β) οι ανάγκες σε φωτοτυπικό χαρτί Α4, κόστους 85€. Ειδικά για τις ανάγκες του σχολείου σε φωτοτυπικό χαρτί αποφασίστηκε να γνωστοποιηθεί στους γονείς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώστε να προσφέρουν όσοι γονείς επιθυμούν.
 1. Μετά από αίτημα της καθηγήτριας εικαστικών, κ. Παπαδάκη εγκρίθηκε η δαπάνη 30€ για την αγορά χρωμάτων προκειμένου να συντηρηθεί / επισκευασθεί η τοιχογραφία/γκράφιτι της εκλειπούσας, κας Γεωργούδη από μαθητές του ομίλου εικαστικών.
 1. Αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τους γονείς για ενημέρωση της οικονομικής συγκυρίας και ελλείψεων του σχολείου ώστε να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή και γνωστοποίηση για την παρουσία των μελών του Δ.Σ. κάθε Τετάρτη στο φυλάκιο του σχολείου για είσπραξη συνδρομών, επικοινωνία και διεκπεραίωση άλλων θεμάτων.
 1. Αποφασίστηκε ο προγραμματισμός την εθελοντικής αιμοδοσίας του συλλόγου σε συνεργασία με το Λύκειο, το σύλλογο αποφοίτων και το Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Η ημερομηνία θα οριστεί από το Νοσοκομείο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της κινητής μονάδας αιμοδοσίας.
 1. Αποφασίστηκε η διεξαγωγή λαχειοφόρου αγοράς με δώρο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή 15΄΄ μάρκας DELL, με επεξεργαστή i5 και μνήμη 4GB για την ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην Χριστουγεννιάτική χοροεσπερίδα ενώ η διανομή των λαχνών θα ξεκινήσει άμεσα.
 1. Για την αύξηση των εσόδων του Συλλόγου αποφασίστηκε η διάθεση αντικειμένων με το λογότυπο του συλλόγου, όπως μπλουζών τύπου t-shirt με στάμπα του σχολείου ή τύπου polo με κεντητό σήμα και φλυτζανιών καφέ. Θα συλλεχθούν προσφορές και θα υπάρξει οριστική απόφαση για το είδος και την ακριβή ποσότητα καθώς και το ύψος της τιμής που θα διατίθεται το κάθε ένα.
 1. Στις 18/10 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα του ομίλου «Φιλαναγνωσία & Σχολική Βιβλιοθήκη» και αποφασίστηκε η υποστήριξη της από το Σύλλογο με: δωρεάν βιντεοσκόπηση, παροχή καφέ, αναψυκτικών, μπισκότων καθώς και ένα ελαφρύ σνακ το μεσημέρι με ντόνατς και σάντουιτς. Εγκρίθηκε η αγορά των παραπάνω ειδών συνολικού ύψους 60€.
 1. Άμεσοι στόχοι για το σχολικό έτος είναι :

α) η αντικατάσταση μερικών ή και όλων αν υπάρχει η δυνατότητα των παλαιών υπολογιστών και CRT οθονών του εργαστηρίου πληροφορικής του ισογείου καταρχάς από δωρεές κα εάν δεν καταστεί δυνατό θα προβεί ο σύλλογος σε αγορά μεταχειρισμένων και

β) η επέκταση του δικτύου υπολογιστών  σε αίθουσες της νέας πτέρυγας εφόσον το επιτρέπουν τα οικονομικά του ταμείου. Για το έργο θα ζητηθούν προσφορές. Σε συνεργασία με τον Γυμνασιάρχη θα εξεταστεί το ενδεχόμενο η αγορά των υλικών να γίνει από το Σύλλογο και η εγκατάσταση από υπαλλήλους και συνεργεία του Δήμου. Θα ορισθεί υπεύθυνος για την επίβλεψη της ανωτέρω εργασία.

 1. Για τη σκίαση δύο αιθουσών τοποθετήθηκαν δύο ρολά-σκίαστρα.

14. Στις 7/11 θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στην εκλειπούσα καθηγήτρια εικαστικών κα Γεωργούδη από τους καθηγητές του Γυμνασίου. Ο Σύλλογος μας θα προσφέρει δωρεάν τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                   Παναγιώτης Καριώρης

Αντιπρόεδρος             Ιωάννης Νινιός

Γ. Γραμματέας           Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας   Σωτήρης Μπούζας    απών

Ταμίας                         Ουρανία Κολιού

Μέλος                         Πέγκυ Πέππα

Έφορος                      Ντιάνα Μιχαλοπούλου   απούσα

 

 

8ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

Σήμερα, Δευτέρα 14/09/2015 και ώρα 7:30μ.μ. στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου των τακτικών μελών του.

Συνεπεία της αποχώρησης από το ΔΣ, λόγω αποφοίτησης των τέκνων τους, του αντιπροέδρου Νικόλαου Μοσχούτη και του μέλους Κωνσταντίνου Κυριακίδη, το ΔΣ ανασυγκροτήθηκε σε σώμα.

Συγκεκριμένα Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο κ. Ι. Νινιός, Γ. Γραμματέας η κ. Ε. Δετσαρίδου, Ταμίας η κ. Ουρ. Κολιού και τακτικό μέλος η κ. Π. Πέππα. Απούσα η κα Νάντια Μιχαλοπούλου.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

 1. να προσφέρει ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων αναψυκτικά και χυμούς στους γονείς κατά την ενημερωτική συνάντηση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών και των μαθητριών της α΄ τάξης σχολικού έτους 2015-6 που θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, την Δευτέρα 14/09/2015 σχολείο μας το Σάββατο 29/11/2014.
 2. στη συνάντηση της 14/09/2015 θα υπάρξει χαιρετισμός των νέων γονέων από τον Πρόεδρο του Συλλόγου και ενημέρωση για τη δράση του συλλόγου και κυρίως τις νέες προσπάθειες για την υποστήριξη σκακιστικών μαθημάτων και ναύλωση λεωφορείου για τη μεταφορά των μαθητών- μαθητριών από και προς το σχολείο.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

 Πρόεδρος                     Παναγιώτης Καριώρης

Αντιπρόεδρος              Ιωάννης Νινιός

Γ. Γραμματέας            Φρύνη Δετσαρίδου

Ειδικός Γραμματέας   Σωτήρης Μπούζας

Ταμίας                          Ουρανία Κολιού

Έφορος                          Ντιάνα Μιχαλοπούλου      απούσα

Μέλος                            Πέγκυ Πέππα

 

 

7ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

Σήμερα, Τετάρτη 29/4/2015 και ώρα 7:00μ.μ. στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου των τακτικών μελών του.

Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

 1. Να υλοποιηθεί 3ήμερη εκδρομή της Γ΄ τάξης μόνο με τη συνοδεία καθηγητών του σχολείου. Το ποσό που διέθετε ο Σύλλογος Γονέων για τους τρεις μαθητές που θα ταξίδευαν στη Γερμανία να δοθεί για ενίσχυση όλων των μαθητών που θα πάρουν μέρος στην εκδρομή στο Ναύπλιο.
 2. Να συνεισφέρει ο Σύλλογος στην εκδήλωση για τα 80 χρόνια λειτουργίας της Σχολής προσφέροντας καφέ και αναψυκτικά για τους παρευρισκόμενους.
 3. Να καλύψουμε τη δαπάνη για τα Βραβεία Ιστορικών και τα βραβεία ρητορικών αγώνων με κόστος 120 ευρώ και 75 ευρώ αντίστοιχα.
 4. Να οργανώσουμε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τα παιδιά της Γ΄ τάξης και να δοθούν αναμνηστικά. Κόστος 246 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
 5. Υλοποιήθηκε η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών στις αίθουσες 4,5,8,9 με κόστος 400 ευρώ.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                   Παναγιώτης Καριώρης

Αντιπρόεδρος             Νικόλαος Μοσχούτης         απών

Γ. Γραμματέας            Ουρανία Κολιού

Ειδικός Γραμματέας   Σωτήριος Μπούζας

Ταμίας                         Ιωάννης Νινιός

Έφορος                       Ντιάνα Μιχαλοπούλου     απούσα

Μέλος                         Κων/νος Κυριακίδης

 

 

6ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

Σήμερα, Τετάρτη 4/3/2015 και ώρα 7:00μ.μ. στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου των τακτικών μελών του. Απών ο Γ. Νινιός. Παραβρέθηκε και παρακολούθησε η κα Φρύνη Δετσαρίδου.

Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

 1. Αποφασίστηκε η σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στις 18:30, με θέματα: α) Ενημέρωση σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας με το Δελτίο τύπου του υπουργείου στις 25 Φεβρουαρίου 2015 που αφορούν τα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία, β) λήψη απόφασης για τον τρόπο εισαγωγής των μαθητών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο της Ευαγγελικής Σχολής για την προσεχή σχολική χρονιά,
 2. Να προταθεί στη Γενική Συνέλευση η προσαρμογή/τροποποίηση του καταστατικού του Συλλόγου στα σημερινά πρότυπα βάσει υποδείγματος του Υπουργείου Παιδείας.
 3. Εγκρίθηκε η δαπάνη 400 ευρώ για την αγορά και τοποθέτηση αντηλιακής μεμβράνης σε τέσσερις (4) αίθουσες διδασκαλίας.
 4. Να διατεθεί ποσό μέχρι 140 ευρώ για την αγορά T-shirt με το λογότυπο του σχολείου στο στήθος και τη φράση στην πλάτη με σκοπό την πώληση στους μαθητές του σχολείου και για χρήση σε εκδηλώσεις όπου εκπροσωπείται το σχολείο.
 5. Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο για τη συνάντηση στις 19/2/2015 με το Σύνδεσμο Αποφοίτων Ευαγγελικής Σχολής, το Δ.Σ. του Λυκείου Ευαγγελικής καθώς και τους κους Δ/ντες Γυμνασίου και Λυκείου και του κου Υπ/ντή Λυκείου. Η συνάντηση έγινε μετά από πρόταση και πρωτοβουλία του Συνδέσμου Αποφοίτων.

 Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

 Πρόεδρος                   Παναγιώτης Καριώρης

 Αντιπρόεδρος             Νικόλαος Μοσχούτης

 Γ. Γραμματέας           Ουρανία Κολιού

 Ειδικός Γραμματέας   Σωτήριος Μπούζας

 Ταμίας                         Ιωάννης Νινιός                   απών

 Έφορος                       Ντιάνα Μιχαλοπούλου

 Μέλος                         Κων/νος Κυριακίδης

 

 

5ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Τετάρτη 4/2/2015 και ώρα 7:30μ.μ. στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου των τακτικών μελών του. Απόντες οι Γ. Νινιός και Κ. Κυριακίδης.

Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

 1. Αγοράστηκε το αρμόνιο για το μάθημα της μουσικής, όπως είχε εγκριθεί από το Δ. Σ., με τελικό κόστος αγοράς 214 ευρώ.
 2. Μετά από πρόσκληση του συνδέσμου αποφοίτων, ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Π. Καριώρης, παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του συνδέσμου.
 3. Μετά τη διάκριση του σχολείου μας στους σκακιστικούς αγώνες των προτύπων γυμνασίων, έγινε πρόταση για τη δημιουργία σκακιστικού ομίλου με τη νέα σχολική χρονιά και αποφασίστηκε η αγορά τεσσάρων σκακιέρων, για την εξάσκηση των μαθητών με την επιμέλεια του κου Αθανασόπουλου, με κόστος μέχρι 100 ευρώ.
 4. Στο αίτημα ενίσχυσης από τους γονείς για την τοποθέτηση κουρτινών σε 3 αίθουσες ανταποκρίθηκαν 5 μητέρες. Θα γίνει έρευνα αγοράς για την εναλλακτική πρόταση για τοποθέτηση αντηλιακής μεμβράνης. Θα μεριμνήσουν οι κ. Μιχαλοπούλου και κ. Μοσχούτης. Ο κ. Καριώρης θα πάρει προσφορές για ύφασμα.
 5. Προγραμματισμός αποκριάτικης χοροεσπερίδας: α)συνάντηση με το 15μελές, β)πρόσληψη Dj, γ)δαπάνη για καθαρισμό του χώρου κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της γιορτής, δ)ανακοίνωση με υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, ε)αιτήσεις για χορηγίες στα καταστήματα Σκλαβενίτης και Βερόπουλος, στ)παραγγελία 80 πίτσες από Pizza Fun, ζ)αγορά στολιδιών για τη διακόσμηση της αίθουσας.
 6. Αποφασίστηκε να διατεθεί το 75% της είσπραξης της λαχειοφόρου αγοράς με ανώτερο ποσό τα 250 ευρώ ανά παιδί για 3 τυχερά παιδιά της Γ΄ γυμνασίου προς ενίσχυση της συμμετοχής τους στην τριήμερη εκδρομή της τάξης τους.
 7. Έγινε πρόταση για διοργάνωση εκδήλωσης για τους γονείς των μαθητών του σχολείου μας σε χώρο εστίασης με σκοπό τη γνωριμία και ενίσχυση των δεσμών ανάμεσα στα μέλη του συλλόγου. Θα ληφθούν προσφορές (πιθανή ημ/νία 27/2/2015)

Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Πρόεδρος                   Παναγιώτης Καριώρης

Αντιπρόεδρος            Νικόλαος Μοσχούτης

Γ. Γραμματέας           Ουρανία Κολιού

Ειδικός Γραμματέας   Σωτήριος Μπούζας

Ταμίας                         Ιωάννης Νινιός                   απών

Έφορος                      Ντιάνα Μιχαλοπούλου

Μέλος                         Κων/νος Κυριακίδης           απών

 

 

4ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

Σήμερα, Τετάρτη 14/01/2015 και ώρα 7:30μ.μ. στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου των τακτικών μελών του. Απούσα η κα Νάντια Μιχαλοπούλου. Παρούσες επίσης τα δυο αναπληρωματικά μέλη κα Φρύνη Δετσαρίδου και κα Πέγκυ Πέππα.

Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο κο Π. Καριώρη για τα εξής θέματα:

 1. Την Πέμπτη 4/12/2014 έγινε συνάντηση με την κα Παναγοπούλου, πρέσβειρα για τον Αθλητισμό στην Ευρώπη, στο γραφείο του κου Λυκειάρχη, παρουσία του κου Λινάρδου, της προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του λυκείου κας Παππά, κου Καριώρη, κου Μοσχούτη και κας Κολιού. Συζητήθηκαν ιδέες και προτάσεις για κοινές δράσεις στο χώρο του σχολείου για την προώθηση του αθλητισμού στα παιδιά. Τέλος, η κα Παναγοπούλου κατά την ξενάγησή της στο σχολικό κτήριο προέβη στη δωρεά των 750 ευρώ για τη θεατρική ομάδα του ομίλου των κυρίων Μιχαλιού και Ρωμαίου.
 2. Έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες από τον κο Καριώρη για την εγγραφή του συλλόγου στα μητρώα εθελοντών αιμοδοτών με βάση την περσινή αιμοδοσία.
 3. Τη Δευτέρα 12/01/2015 έγινε η κοπή της βασιλόπιτας σε κάθε τμήμα καθώς στο γραφείο των καθηγητών. Εγκρίθηκε δαπάνη 72,48 ευρώ για την αγορά δώρων για το φλουρί κάθε πίτας.
 4. Την Πέμπτη 08/01/2015 έγινε στο γραφείο του κου Λινάρδου το άνοιγμα των προσφορών για την 3ήμερη εκδρομή της Γ΄ Γυμνασίου παρουσία του προέδρου του συλλόγου γονέων και του προέδρου του 15μελούς. Ο διαγωνισμός απέβη άγονος (προσφορές ασύμφορες οικονομικά ή αντίθετες με τον κανονισμό για μετακινήσεις μαθητών) και είμαστε σε αναμονή για νέες προτάσεις με σκοπό την υλοποίηση της εκδρομής με διαφορετικό πρόγραμμα. Αναφορικά σημειώνεται ότι οι κύριοι Μοσχούτης και Κυριακίδης εξέφρασαν τη δυσαρέσκειάτους για τη μη πρόσκλησή τους στη διαδικασία ως γονείς μαθητών της Γ΄ τάξης με άμεσο ενδιαφέρον.
 5. Στις 8/05/2015 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο γιορτή για τα 80 χρόνια από την επανίδρυση της σχολής.

Επίσης,προτάθηκαν, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

 1. Να γίνονται οι ενημερώσεις όλων των γονέων των μαθητών του σχολείου μέσω e-mail για την άμεση επαφή μαζί τους.
 2. Προγραμματισμός αποκριάτικης χοροεσπερίδας το Σάββατο 14/02/2015 με λαχειοφόρο αγορά στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου: α)αιτήσεις για χορηγίες στα καταστήματα Σκλαβενίτης και Βερόπουλος, β)προσφορές για αγορά πίτσας, γ)συλλογή δώρων για τη λαχειοφόρο από καταστήματα και επιχειρήσεις.
 3. Το 75% των εσόδων από τη λαχειοφόρο αγορά θα διατεθούν μετά από κλήρωση σε τρεις (3) μαθητές της Γ΄ γυμνασίου που θα συμμετέχουν στην 3ήμερη εκδρομή της τάξης τους και εφόσον παραβρίσκονται στη χοροεσπερίδα.
 4. Εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας το Σάββατο 07/03/2015. Να ληφθούν προσφορές για να ανακοινωθεί η πρόταση.
 5. Να ερωτηθούν μέσω e-mail οι γονείς αν έχουν οποιοδήποτε τρόπο να συνδράμουν για την ανάγκη τοποθέτησης κουρτινών σε τρεις τουλάχιστον αίθουσες.
 6. Να διατεθεί το ποσό των 230 ευρώ για την αγορά αρμόνιου για το μάθημα της μουσικής κατόπιν αιτήματος του κου Λινάρδου προς το σύλλογο.

 Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

 Πρόεδρος                   Παναγιώτης Καριώρης

 Αντιπρόεδρος             Νικόλαος Μοσχούτης

 Γ. Γραμματέας           Ουρανία Κολιού

 Ειδικός Γραμματέας   Σωτήριος Μπούζας

 Ταμίας                        Ιωάννης Νινιός

 Έφορος                       Ντιάνα Μιχαλοπούλου     απούσα

 Μέλος                         Κων/νος Κυριακίδης

 

 

 

3ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

Σήμερα, Τετάρτη 3/12/2014 και ώρα 7:30μ.μ. στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου των τακτικών μελών του. Απόντες οι Γ. Νινιός και Κ. Κυριακίδης.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

 1. Σύνταξη ανακοίνωσης προς τους γονείς γενικής προσέγγισης και κάλεσμα για προσφορά ειδών για κοινωνικό σκοπό.
 2. Προγραμματισμός χριστουγεννιάτικης γιορτής: α)συνάντηση με το 15μελές, β)DJ Γιώργος Μοσχούτης, γ)δαπάνη για καθαρισμό του χώρου κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της γιορτής, δ)ανακοίνωση με υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, ε)αιτήσεις για χορηγίες στα καταστήματα Σκλαβενίτης και Βερόπουλος, στ)προσφορές για αγορά πίτσας.
 3. Να εξεταστεί το αίτημα το κου Λινάρδου για τοποθέτηση κουρτινών στις αίθουσες διδασκαλίας.
 4. Να επικοινωνήσουμε με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για θέματα καθαριότητας εξωτερικών χώρων και αλλαγής θέσης του κάδου απορριμάτων.
 5. Να γίνει συνάντηση με την κα Παναγοπούλου, απόφοιτο Ευαγγελικής και πρέσβειρα αθλητισμού.
 6. Να γίνει κοπή βασιλόπιτας με την επιστροφή των μαθητών για τη νέα χρονιά.

 Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

 Πρόεδρος                   Παναγιώτης Καριώρης

 Αντιπρόεδρος             Νικόλαος Μοσχούτης

 Γ. Γραμματέας           Ουρανία Κολιού

 Ειδικός Γραμματέας   Σωτήριος Μπούζας

 Ταμίας                         Ιωάννης Νινιός                   απών

 Έφορος                       Ντιάνα Μιχαλοπούλου

 Μέλος                         Κων/νος Κυριακίδης           απών

 

 

 

2ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

Σήμερα, Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, και μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας (E-mails) τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για το αίτημα του Δ/ντη κου Λινάρδου να προσφέρει ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων καφέ κατά την επιμορφωτική ημερίδα των μεταπτυχιακών καθηγητών που θα λάβει χώρα στο σχολείο μας το Σάββατο 29/11/2014.

 Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και εγκρίθηκε με 6 ψήφους υπέρ και 1 κατά, διαφώνησε ο κος Κ. Κυριακίδης, οπότε και θα υλοποιηθεί βάση του αιτήματος.

 Πρόεδρος                   Παναγιώτης Καριώρης

 Αντιπρόεδρος             Νικόλαος Μοσχούτης

 Γ. Γραμματέας           Ουρανία Κολιού

 Ειδικός Γραμματέας   Σωτήριος Μπούζας

 Ταμίας                         Ιωάννης Νινιός

 Έφορος                       Ντιάνα Μιχαλοπούλου

 Μέλος                         Κων/νος Κυριακίδης

 

 

 

1ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

 Σήμερα, Παρασκευή 21/11/2014 και ώρα 7:30μ.μ. στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης και αμέσως μετά τη συγκρότηση σε σώμα, το νέο Δ.Σ. του συλλόγου συνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση με απαρτία των τακτικών μελών του. Παραβρέθηκαν, επίσης, μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για παράδοση – παραλαβή.

Έγινε ενημέρωση από τα μέλη του απερχόμενου συμβουλίου για τρέχοντα θέματα σε κλίμα συνεργασίας για την ομαλή μετάβαση των καθηκόντων στα νέα μέλη του συμβουλίου. Στη συνέχεια, η κ. Β. Αγγέλη παρέδωσε το χαρτοφυλάκιό της στην κ. Ουρ. Κολιού, ο κ. Σ. Ευαγγέλου τον χειρισμό της ιστοσελίδας στον κ. Σ. Μπούζα και η κ. Π. Βουμβάκη ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής παρέδωσε το ποσό των συνδρομών που εισπράχθηκαν κατά τη διεξαγωγή των εκλογών στον κ. Ι. Νινιό. Υπολείπεται η παράδοση του συνόλου του ταμείου (χρημάτων και εγγράφων) από την κ. Ρ Ανδρονικίδη.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

 1. Να ζητηθεί συνάντηση με τον κ. Λινάρδο δ/ντη του σχολείου για γνωριμία με το νέο Δ.Σ. καθώς και με το 15μελές και τους προέδρους των 5μελών σωμάτων των μαθητών του σχολείου.
 2. Προσέγγιση των γονέων με επιστολή για καλύτερη και αμεσότερη επικοινωνία και συνεργασία
 3. Να εξεταστεί το θέμα φύλαξης του σχολείου με τους αρμόδιους φορείς
 4. Να διοργανωθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή (πάρτυ) για τους μαθητές του σχολείου μας το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, να ζητηθεί η παραχώρηση της αίθουσας άμεσα για το σκοπό αυτό.
 5. Ορίστηκε η πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα στις 7:30μ.μ. ως ημέρα των τακτικών συνεδριάσεων του Δ. Σ.. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές σε κάθε ενδιαφερόμενο.

 Καθώς δεν υπήρχαν άλλα θέματα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

 Πρόεδρος                   Παναγιώτης Καριώρης

 Αντιπρόεδρος             Νικόλαος Μοσχούτης

 Γ. Γραμματέας           Ουρανία Κολιού

 Ειδικός Γραμματέας   Σωτήριος Μπούζας

 Ταμίας                         Ιωάννης Νινιός

 Έφορος                       Ντιάνα Μιχαλοπούλου

 Μέλος                        Κων/νος Κυριακίδης

Advertisements